Google Developer Student Clubs İnönü & Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan ve 800 den fazla katılımcıyı ağırlayacak olan Devfest’23 Malatya, 23 Aralık’ta İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Google Developer Student Clubs (GDSC), teknolojiye, yazılıma ve inovasyona ilgi duyan öğrencileri bir araya getirmek ve öğrencilerin, özellikle Google’ın teknolojileri olmak üzere farklı alanlarda takım çalışması yaparak kendilerini geliştirmelerine destek olmak amacıyla kurulmuş üniversite tabanlı Google topluluklarıdır.

Tamamı gönüllülerden oluşan ve kar amacı gütmeyen yazılım geliştiricilerinin oluşturduğu Google Developer Groups (Google Geliştirici Grupları), dünya genelinde 100 ülkede ve 555 şehirde şubeleri bulunan bir topluluktur. Bu topluluklar, her yıl düzenledikleri Devfest konferansları ile teknoloji sektörüne önemli katkılarda bulunmaktadır.

Geri Sayım Başladı! DevFEST'23 Malatya Başlıyor

DevFest Malatya neyi hedefliyor?

Her seviyeden yazılım geliştirici, tasarımcı ve teknoloji tutkunu için bir araya gelme noktası olan DevFest Malatya, yazılım geliştirme ve teknoloji dünyasının en güncel trendlerini keşfetme imkanı sunarken aynı zamanda sektördeki uzmanlarla etkileşime geçme ve onlardan ilham alma şansı tanıyor.

Bu yıl 800’den fazla katılımcıyı deneyimli konuşmacıları ağırlayacak olan etkinlik, teknoloji dünyasının en son gelişmelerini ve yeniliklerini keşfetmenin yanı sıra sektörün önde gelen isimleri ile de etkileşimde bulunma fırsatı sunmaya hazırlanıyor.

DevFest’23, katılımcılara interaktif deneyimler sunmanın yanı sıra sanal gerçeklik deneyimleri, yazılım ve kodlama atölyeleri gibi birçok etkileşimli aktivite ile unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

DevFest Malatya ne zaman?

Devfest’23 Malatya, 23 Aralık Cumartesi günü saat 10.00-19.00 arasında İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ayrıntılı bilgi için sosyal medya hesapları aşağıda yer alıyor:

GDSC İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ
https://www.instagram.com/gdscinonu

GDSC MTÜ
https://www.instagram.com/gdscmtu

KOMMUNİTY
https://kommunity.com/gdsc-inonu-malatya-turgut-ozal-universitesi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir