GeForce Now bulut oyun sisteminin ücretsiz versiyonuna yeni bir özellik geliyor. Kullanıcılar ücretsiz sürümde reklam arası verecek.

NVIDIA tarafından geliştirilen ve zengin oyun koleksiyonuyla dikkat çeken GeForce Now, ücretsiz olarak da test edilebiliyor. Kısıtlı imkanlarla da olsa GeForce Now ücretsiz oynamak mümkün. Ancak bundan sonraki süreçte ücretsiz oyunculara yönelik yeni bir özellik devreye alınacak. Bu durum ise kullanıcıları çok fazla memnun etmeyecek.

GeForce Now’a Reklamlar Geliyor!

GeForce Now ücretsiz sürümde oyuncuların boş yer olması için beklemesi gerekiyor. Bekleme sürecindeki oyuncular bundan sonraki süreçte reklamlarla da karşı karşıya kalacak. Ücret ödeyen kullanıcılar için herhangi bir bekleme ya da 30 dakika gibi kısa sınırlar olmasa da GeForce Now ücretsiz sürümde artık reklamlar da devreye alınacak. İlerleyen dönemlerde oyun içinde de reklamların getirilebilmesi üzerinde çalışıyor.

GeForce Now'a Reklam Geliyor
GeForce Now’a Reklam Geliyor

GeForce Now Reklamlar Faydalı Olabilir Mi?

GeForce Now için getirilmek istenen yenilik sonrasında gündeme yeni iddialar da gelmeye başladı. Zira Nvidia reklam gösterimleri ile gelir elde edecek. Böylece sisteme ödeme yapmayan kullanıcılar da şirketin para kazanmasını sağlayacak. Bu durum ise GeForce Now’daki bilgisayar sistemlerinin geliştirilmesini ve arttırılmasını sağlayacak. Böylece ücretsiz sürümde oynayan oyuncular için bekleme sürelerinin ilerleyen dönemlerde kısalması da gündemde. RTX 4080 gibi ekran kartları ile oyun deneyimi sunan şirket, son dönemlerdeki zamlar sonrasında yüksek seviyelere çıktı.

Ücretsiz sürüm 2024 itibariyle şu özelliklerle sunuluyor;

  • Standart Erişim
  • 30 Dakikalık Oturum Süresi (Oturum süresi maksimum 30 dakikadır. 30 dakika sonrasında sistemden otomatik çıkış olur. Bir gün içerisinde dilediğiniz kadar oturum açabilirsiniz.)
  • Sınırlı Kapasite (Yoğun saatlerde bu pakete sahip kullanıcılar sınırlı kapasite nedeniyle kuyrukta bekleyebilir.)

GeForce Now Abonelik Fiyatları Ne Kadar?

GeForce Now abonelik fiyatları ise oldukça değişken.

Haftalık 10 saatlik oyun süresini 240 TL’den satışa çıkaran şirket, 3+3 aylık aboneliği ise 800 TL’ye sunuyor. Dönemsel değişen bu kampanyaların yanı sıra standart paketler şöyle;

  • 1 aylık – 340 TL
  • 3 aylık – 800 TL
  • 6 aylık – 1580 TL
  • 11 + 1 aylık – 2880 TL

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir