Giyilebilir teknolojileri ile dikkat çeken Garmin dalgıçlara özel modeli için tanıtım gerçekleştirdi. Su altında uzun süre kalmaya dayanıklı bir şekilde geliştirilen model Decent G1 olarak adlandırıldı.

İsviçreli akıllı saat üreticisinin yeni modelinin tanıtılması ile birlikte akıllı saatlerin farklı sektörlere özel geliştirilebileceği ve çok daha farklı donanımlar ile desteklenebileceği görüldü.

Dalgıçlara özel geliştirilen Decent G1 özellikleri neler?

Decent G1 modelinin geliştirilmesi sırasında iki farklı teknolojiye göre çalışma yapan başarılı şirket, güneş enerjisi ile ve güneş enerjisi olmadan normal batarya ile çalışan 2 model geliştirdi. Akıllı saatin kullanımı sırasında çeşitli göstergeler ile kullanıcılar sürekli bilgilendirilirken farklı dalış modları da saate eklendi. Üstelik balık avı gibi pek çok farklı dalış etkinliği sırasında kullanıcıların balıkların korkmaması adına akıllı saatte özel ses modları da kullanması mümkün.

Güvenli bir şekilde dalış yapmak isteyen kullanıcıların sahip olmak isteyeceği bu akıllı saatte sıcaklık, derinlik, dalış süresi, yüzeye çıkma süresi, dekompresyon limiti gibi pek çok farklı hayati veri akıllı saatte gösterilebiliyor. Böylece kullanıcılar normal şartlarda derinlik gibi pek çok farklı detayı herhangi bir teknolojik cihazı olmadan elde edilemezken Garmin bu özel modeli ile çok daha güvenli bir şekilde dalış yapılmasına imkan tanıyor. GPS desteği olması sayesinde ise özellikle acil durumlarda Yardım alınması da mümkün. 

100 metreye kadar sorunsuz kullanım

Yeni akıllı saatlerde 100 metreye kadar sorunsuz bir şekilde kullanım elde edilebiliyor. Safir kristal bir ekrana sahip olan cihazlarda 0,9 x 0,9 inçlik bir ekran bulunuyor. Dalışların yanı sıra saat günlük kullanımlarda da Garmin Decent G1 uygun. Yürüyüş, koşu, bisiklet, golf, yoga, sörf ve daha fazlası gibi farklı spor aktiviteleri saat ile takip edilebiliyor. Android ve iOS cihazlar ile uyumlu olan akıllı saatlerde tek şarj 25 saate kadar kullanım sunabiliyor. Akıllı saat moduna alındığında ise 7 güne kadar şarj ihtiyacı olmadan akıllı saatleri kullanabilmek mümkün. Bu sayede kişisel duruma göre uzun bir performans sunan cihaz, hem özellikleri hem de performansıyla dikkat çekiyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir