Garmin tarafından yapılan yeni lansmanda Fenix 7 ve Epix Gen 2 adı verilen iki yeni akıllı saat tanıtıldı. Markanın en üst düzey spor ve etkinlik takibi yapabilecek akıllı saatleri olan Fenix ​​7 ve Epix Gen 2 özellikleri ile sektöre yenilikçi bir yaklaşım sunuyor. 

Fenix ​​7 serisi özellikleri neler?

Fenix ​​7S, Fenix ​​7 Vanilya ve Fenix ​​7X olarak 3 versiyon olarak gelen akıllı saatlerde, ölçüler ise sırasıyla 42 mm, 47 mm ve 51 mm. Versiyonlara göre özel fiber polimer, paslanmaz çelik, safir cam koruma ve titanyum kasa gibi farklı malzemelerin kullanıldığı akıllı saatlerde tüm bu özelliklere ek olarak özel solar şarj panelleri bulunuyor.

Fenix ​​7
Fenix ​​7 serisi

Fenix ​​7 modelleri; 42 mm modelinde 1,2 inç, 47 mm modelinde 1,3 inç ve 51 mm modelinde 1,4 inç diyagonal renkli dokunmatik ekranlar bulunuyor. Üstelik yan taraflarda yer alan 5 farklı düğme ile birlikte kullanıcılar kolay bir şekilde saatte yapmak istediklerini gerçekleştirebiliyor. Bilekten kalp atış hızı ölçümleri, SpO2, stres, solunum ve uyku takibi yapabilen cihazlarda üstelik su geçirmezlik seviyesi de üst düzeyde. Yeni akıllı saatler için yapılan tanıtım ise şöyle;

Telefonda güçlü fener desteği ve solar şarj desteği özellikle vurgulanıyor.

Epix Gen 2 özellikleri neler?

Epix Gen 2 modelleri ise 2015’te piyasaya sunulan serinin yeni versiyonu paslanmaz çelik ve titanyum destekli özel kasası ile daha premium bir model. Akıllı saatte 1.3 inçlik bir ekran var. Giriş seviyesi modeller Gorilla Glass DX koruması ile gelirken, üst seviye modeller safir kristal malzeme ile korunuyor. Bu versiyonda ise solar şarj ve LED el feneri desteği bulunmuyor.

epic
Epix Gen 2

Özellikle spor takibinde başarılı olan ikinci nesil cihazlar, su geçirmez ve özel konumlandırma servislerini kullanıyor. Garmin Epix Gen 2, 900 dolardan başlayan fiyatlar ile satılıyor. Titanyum versiyonlarında fiyatlar ise 1.000 dolara kadar çıkabiliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir