Oyunlarla dolu dolu geçen 2023’ü tamamlarken oyun geliştiricilerin hazırladıkları yapımlar için belirledikleri çıkış pencereleri de ufak ufak belli olmaya başladı. Özellikle birkaç ay sonrasında gaming laptop sahiplerini heyecanlandıracak önemli oyunlar bir bir oyunseverlerle buluşmaya başlayacak. Eğer siz de 2024’ün ilk aylarında hangi önemli oyunların çıkacağını merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Gelin, 2024’ün ilk üç ayında, gaming laptop modelleriyle deneyimleyebileceğiniz yapımlardan bazılarına bakalım.

Ocak Ayı, Gaming Laptop Sahipleri İçin Unutulmaz Olacak

İster dövüş oyunlarından hoşlanın isterseniz son yıllarda unutulmaya yüz tutmuş fikrî mülklerin yeni üyelerini iple çekiyor olun, 2024’ün ilk ayları, sizi kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacak. Bunu nereden mi biliyoruz? Belli başlı oyunlar için açıklanan çıkış tarihlerinden tabii ki. Dilerseniz gelin, 2024’ün Ocak ayında çıkacak önemli oyunlara göz atmaya başlayalım:

Alone in the Dark: En son, 2008 yılında yayımlanan ve ağızlarda kekremsi bir tat bırakan aynı adlı yapımla oyuncularla buluşan Alone in the Dark, bu defa çok farklı bir anlayışla ele alınıyor. Kısa süreliğine Steam’de yayımlanan demosunu oynama fırsatı bulduğumuz oyun, korkuyu iliklerimize kadar hissetmemizi sağlayacak. Oyunu geliştiren ekip, Magicka genişleme paketlerini, Magicka 2’yi ve Titan Quest genişleme paketlerini hazırlayan Pieces Interactive. Bir aksilik olmazsa oyun, 16 Ocak 2024’te bizlerle.

Prince of Persia: The Lost Crown: Yayımlanan tanıtım ve oynanış videolarından köklere dönüş sinyalleri veren ancak resmî tanıtım videolarında kullanılan müzik parçalarının seçimiyle akıllarda soru işareti yaratan yeni “Prens” oyunu, çok yakında geliyor. Yandan ilerlemeli yapıda olan ve bu defa Prens yerine farklı bir karakteri yönettiğimiz Prince of Persia: The Lost Crown, uzun süredir Prince of Persia markasına dokunmayan Ubisoft’un, seriyi diriltme çalışmalarının ilki olacak. Yapım, 18 Ocak 2024’te bizlerle.

Tekken 8: Hikâyesiyle serinin takipçilerini ikiye bölen Tekken 7’nin ardından merakla beklenen Tekken 8 de 2024’e renk katacak yapımlar içinde yer alıyor. Daha agresif oyun tarzı ve yeni özelliklerle, köklü geleneğini sürdürürken yenilikleri de beraberinde getirecek olan oyun, 26 Ocak 2024’te bizlerle.

Oyuncu Laptop Modelleri, Şubat Ayında Tam Gaz Çalışacak

Yeni yılın ikinci ayı da çıkış tarihi kesinleşen oyunlar sayesinde oyunculara yönelik laptop modellerini edinen oyun tutkunları için harika geçecek. Bazıları yeniden yapım, bazıları remastered, bazılarıysa tamamen yeni oyunlardan oluşan şubat ayı çıkış penceresindeki bazı oyunlar şöyle:

Persona 3 Reload: Daha önce PC platformunu farklı oyunlarıyla ziyaret eden Persona serisinin, üçüncü oyununun remake hâli olan Persona 3 Reload, remake adının hakkını sonuna kadar veriyor. Günceli yakalayan görselleri, oynanış mekanikleri ve dahası, oyunun ilgi çekiciliğini artırıyor. Yapım, 2 Şubat 2024’te bizlerle.

Helldivers 2: İlk oyunu var olan hâliyle beğenip saatlerce oynayan oyuncuları, yenilenen tarzıyla biraz şaşırtacak olan Helldivers 2, üstten görünüşlü nişancı türündeki ilk oyunun aksine yine eşli oynanabilen üçüncü şahıs kameralı bir aksiyon oyunu olarak geliyor. Yapım, 8 Şubat 2024’te bizlerle.

Tomb Raider 1-3 Remastered Starring Lara Croft: Gedikli oyuncuların ilk göz ağrılarından Lara Croft, nihayet dönüyor ama bu defa orijinal üçlemenin remastered sürümüyle. Güncel işletim sistemleriyle çok iyi geçinmeyen ve çözünürlük gibi unsurlar bakımından geride kalan üçlemenin, modernize edilmesi, bu klasiklerle yeni nesil oyuncuların tanışmasını sağlayabilir. Ancak Lara, klasik “tank” kontrollerine sahipse işler biraz değişebilir. Yapım, yeni yılın Sevgililer Günü’nde, 14 Şubat 2024’te bizlerle.

Siz de 2024’te yayımlanacak olan heyecan verici oyunları, fps sınırlarına takılmadan, 4K (2160p) çözünürlükte ve akıcı şekilde oynamayı hedefliyorsanız, elinizin altında bir “canavar” mutlaka bulunmalı. Monster Notebook tarafından geliştirilen; Abra, Tulpar ve Semruk gaming laptop modellerinden dilediğinizi edinebilir, oyunların büyülü dünyasına kendinizi kaptırabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir