Web3 ve blokzincir alanında çalışmalar yapan teknoloji şirketi GAMI Teknoloji, geçtiğimiz dönemlerde birden fazla yenilikçi girişime destek veren Bulls Girişim’den ilk kurumsal yatırımını aldı. GAMI Teknolojinin hedefleri arasında önümüzdeki 3 yıl içerisinde dünyadaki Web3 odaklı ilk 100 teknoloji şirketi arasına girmek yer alıyor.

GAMI Teknoloji yatırım aldı
GAMI Teknoloji yatırım aldı

Web3 ve blokzincir teknolojileri alanında çalışmalar yürüten GAMI Teknoloji, ilk kurumsal yatırımını girişimcilik ekosistemindeki tecrübesiyle tanınan Bulls Girişim’den 3.5 milyon TL yatırım aldı.

Şirket geliştirdiği Web3 teknoloji ürünlerini hem küresel ölçekte insanların kullanımına sunuyor hem de geliştirdiği teknolojiyi ihraç ediyor. Alanında yetkin insanları tarafından kullanıma sunulan ürünlerin 55 ülkede kullanıcısı bulunuyor. Bir başka açıdan ise, GAMI Teknoloji rakipleri ile girdiği yarışta gözleri üzerine çekmeyi başarıyor. Aktif olarak kullanımda olan ürünler arasında Web 3.0 Pazarlama Platformu, Blokzincir Tabanlı Kitlesel Fonlama Platformu ve NFT ile Çalışan Egzersiz Mobil Uygulaması bulunuyor.

Kurucu kadroyu farklı disiplinlerden kişiler oluşturuyor

40 kişinin bir araya gelerek oluşturduğu uzman ekip ve güçlü yapılanma ile beraber ürünlerin yayına hazırlanması ve yayınlandıktan sonraki süreçler kendi iç kaynakları ile İstanbul’da bulunan ofisten yönetiliyor. Ekibin kurucu kadrosu finans, hukuk, yatırım ve pazarlama gibi alanlarda tecrübe sahibi önemli isimlerden oluşuyor.

“Küresel ölçekte zirveye oynayan bir yapıya bürünmeyi hedefliyoruz”

GAMI’nin aldığı ilk kurumsal yatırıma ilişkin değerlendirmelerde bulunan GAMI Teknoloji CEO’su Gökhan Altın, “GAMI Teknoloji olarak, Web3 ve blokzincir ekosistemine yönelik yenilikçi teknolojiler üretiyoruz. Yürüttüğümüz Ar-Ge süreçleriyle önemli tecrübeler kazanırken, ciddi bir bilgi birikimi de elde ettik. Çalışmalarımızın sonucunda birçok vizyoner girişime yatırım yapan Bulls Girişim’den ilk kurumsal yatırımımızı aldık. Öncelikle yatırım sürecindeki tüm taraflara emeklerinden ötürü teşekkür etmek istiyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza hız kazandırarak, küresel ölçekte zirveye oynayan bir yapıya bürünmeyi hedefliyoruz. Şimdi bizleri daha güçlü̈ bir ekiple daha yoğun bir çalışma dönemi bekliyor.” dedi.

GAMI Teknoloji’nin globaldeki hedefleri doğrultusunda Ar-Ge ve üretim faaliyetlerine devam edildiğini ifade eden Altın, “GAMI, blokzincir ve Web 3.0 alanındaki sahip olduğu know-how ile birlikte Türkiye’nin yeni unicorn’u olabilir.” dedi.

“GAMI, blokzincir dünyasında adından sıklıkla söz ettiriyor”

GAMI Teknoloji yatırım sürecine hakkında değerlendirmeler yapan Bulls Girişim Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akkaya, “GAMI Teknoloji, hayata geçirdiği merkeziyetsiz uygulamalarla blokzincir dünyasında adından sıklıkla söz ettiriyor. Marka, faaliyet gösterdiği alanlarda Türkiye’nin öncü ve örnek teknoloji markası olarak anılıyor. Türk uzmanlar tarafından geliştirilen ve kullanıma açılan blokzincir fonlama ve Web 3.0 tabanlı pazarlama platformlarının yanı sıra Metaverse, cüzdan ve trade platformlarının da 2023 yılı içerisinde kullanıma açılması planlanıyor.” dedi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir