Xbox Game Pass Nedir? Xbox Game Pass’i nasıl edinebilirim? En son Microsoft platformunu tüm ayrıntılarıyla sunuyoruz.

Microsoft’un oyun dünyasına girme ve girme çabaları her geçen gün devam ediyor. Bu çabaların son meyvesi ise Xbox Game Pass hizmeti olarak adlandırılabilir. Birçok kullanıcı, hangi hizmetlerin etkilendiğini ve tam olarak ne yaptığını merak ediyor. Bu hizmet, kullanıcıların binlerce yeni oyun oynamasını sağlar. İlgili hizmetler, düzinelerce oyun ve içeriğe erişmenizi sağlar. Peki Xbox Game Pass tam olarak nedir? Xbox Game Pass’i nasıl edinebilirim? Sistem tam olarak nasıl çalışıyor? Gibi soruların cevaplarını ayrıntılı olarak açıklıyoruz.

Xbox Game Pass Nedir?

Xbox Game Pass, tıpkı Netflix gibi çalışan bir oyun platformudur. Örneğin aylık bir ücret ödeyerek tüm Netflix film ve dizilerine erişme imkanına sahipsiniz. Ayrıca bu fırsat size ödeme süresi boyunca süresiz olarak gönderilir. Dolayısıyla tutarlı bir şekilde ödeme yaparsanız içeriğe erişiminiz olur. Ancak ödeme yapmazsanız içerikle bağlantınız maalesef kesilecektir. Söz konusu sistemin tüm oyunlarını aylık ödeme döneminde deneyebilirsiniz. Ayrıca bu oyunlarda oynama limiti de yok. Oyunu istediğiniz zaman indirebilir ve canlı olarak deneyimleyebilirsiniz.

Xbox Game Pass Şubat 2022 oyunları açıklandı

Ancak Xbox Game Pass sistemini bu kadar farklı kılan şey bu değil. Bu sistemin en dikkat çeken özelliği elbette sunduğu oyunlar. Sistemin sunduğu hemen hemen tüm oyunlarda 250-500 TL bandında satılan Triple A yapımları yer alıyor. Bu nedenle birçoğunun oldukça yetenekli ve kaliteli oyunlar olduğunu belirtmek gerekir. Ayrıca her ay sisteme yeni ve daha iyi oyunlar eklenmektedir. Ama aynı zamanda zaten sistemde olan oyunlar da ortadan kayboldu. Bu bağlamda bir oyuna dikkatlerini çektiyseniz hemen oynamanız daha doğru olacaktır. Ama bu noktada sadece sakin ol. Çünkü sisteme eklenen oyun en az 6 ay veya 1 yıl sistemde kalır. Bu süre zarfında elbette sevdiğiniz oyunu kesinlikle deneyimleyeceksiniz.

Xbox Game Pass’i nasıl edinirim?

İlgili sistemin iki kavşağı vardır. PC konsollarına ve Xbox Game Pass’e ayrılmıştır. Konsolunuz ve bilgisayarınız için ayrı olarak bir Xbox Game Pass satın alabilirsiniz. Tabii ki sistemi her iki platform için de satın alabilirsiniz. Bu nedenle, sistemi satın alırken satın aldığınız platforma dikkat etmeniz zorunludur.

Xbox Game Pass abonelik ücreti

Xbox Game Pass sistemi resmi Microsoft web sitesinde mevcuttur. Şu an itibariyle Türkiye’de sistem fiyatı PC ve konsol için aylık 30 TL olarak sabitlendi. Ultimate adı verilen daha kapsamlı özelliklere sahip olan paketin fiyatı ise aylık 44.90Tl. Elbette bundan sonraki işlemlerde bu sayı artacak veya azalacaktır. Xbox Game Pass’inizi nasıl alacağınızı öğrenmek için Microsoft web sitesini ziyaret edin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir