Microsoft, Game Pass için planladığı Arkadaşlar ve Aile paketlerinde son aşamaya geldi. Testleri başlanan yeni paketler için Avrupa fiyatları ortaya çıktı.

Game Pass Arkadaşlar ve Aile adıyla duyurusu yapılan ve geçtiğimiz dönemde testlere başlanan özellik için önemli bir gelişme yaşandı. Game Pass kullanıcılarının tek başına paket kullanması yerine tek paketi 4 kişiye kadar ortak şekilde kullanabilecek. Böylece tek bir abonelik ile 4 kişinin kullanmasıyla ekonomik bir çözüm elde edilebilecek. Duyurusunun ardından büyük merak uyandıran Game Pass için en büyük soru işareti fiyatlardı.

Windows 11 için Game Pass pencere özelliği geliyor

Game Pass Arkadaşlar ve Aile fiyatı ne kadar olacak?

Game Pass Ultimate için 13 Euro ödemesi gereken kullanıcılar, Game Pass Arkadaşlar ve Aile için 22 Euro ödeyecek. Ortalama 25 dolar seviyelerinde olması beklenen fiyatlar, Game Pass abone sayısında artış yaşanmasını sağlayabilir. 100’ü aşkın oyuna ulaşma imkanı bulan oyuncular, üstelik sürekli güncellenen kütüphaneyle zengin içeriklere sahip olabiliyor. Türkiye’de temel paket 29,99 TL’den Ultimate paket ise 44,99 TL’den satılıyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir