Microsoft’un en yeni işletim sistemi olan Windows 11 geliştirilmeye ve yeni özelliklerle desteklenmeye devam ediliyor. Şimdi ise Microsoft, Xbox Game Pass servisi içine eklenen oyunları öne çıkarmak adına Windows 11 pencere öğesi özelliğini test etmeye başladı.

Şu an için sadece Windows 11 Insider üyeleri için test edilen yeni pencere öğesi özelliği, Game Pass içinde yakın zamanda eklenene yeni oyunları direkt olarak kullanıcılara gösterebiliyor. Bu widget ekranı alanında ayrıca kaldırılacak olan oyunların da gösterilmesi ve ilerleyen zamanlarda daha fazla detaylı bilgilerin dahil edilmesi bekleniyor. Bu sayede kullanıcılara yeni oyunların keşfedilmesinde kolaylık sağlanacak ve Game Pass bu sayede daha fazla öne çıkmış olacak.

Windows 11 için önemli Game Pass yeniliği

windows 11 icin gamepass pencere ozelligi geliyor

Microsoft’un bu yeni Game Pass penceresi özelliğinin çok yakında tüm Windows 11 kullanıcılarına sunması bekleniyor. Xbox Game Pass sahip olduğu özellikler ve sunduğu oyunlar ile oyuncuların popüler servisi haline gelmeye devam ediyor. Aylık 100’den fazla ücretsiz oyun sunan şirket, yeni anlaşmalar ile sürekli olarak kütüphanesini güncellemeye devam ediyor. Her yeni güncelleme yeni bir oyun getirirken, bazı oyunların süresi bitince ise servisten kaldırılıyor. Yakın zamanda ise Game Pass’e şu oyunların geleceğini hatırlatalım.

  • Ghost Recon Wildlands konsol ve PC
  • Shenzhen I/O PC
  • Turbo Golf Racing PC, Bulut, Xbox Series S-X
  • Two Point Campus Bulut, PC ve konsol
  • Cooking Simülator Konsol ve PC
  • Expeditions: Rome PC
  • Off World Trading Company PC

Game Pass servisinin ülkemizde bilgisayar ve konsol için aylık 29.90 TL abonelik fiyatına sahip olduğunu belirtelim. Serviste her şeyi kapsayan Ultimate paketi ise konsol ve bilgisayarlar için 44.99 TL fiyatla karşımıza çıkıyor. Ayrıca Xbox Live Gold üzerinden tek seferde 3 yıllık Game Pass Ultimate sahibi de olabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir