Gelen son raporlarda Samsung’un bu yılki 3. katlanabilir modelinin Galaxy Z Fold 6 Ultra olacağı iddia edildi. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Samsung, Galaxy Z Fold 6 serisi hakkında 2024 başından beri farklı iddialar gündeme geliyor. Yapılan paylaşımların büyük bir bölümünde yeni seride yeni modellerin yer alacağı belirtilmişti. Gelen son raporlar da bu bilgileri destekliyor. Paylaşımlara göre Samsung bu yıl 3 katlanabilir model çıkaracak ve bu modellerden en güçlüsü de Galaxy Z Fold 6 Ultra olacak.

Galaxy Z Fold 6 Ultra Model Numarası Ortaya Çıktı

İddiaların dayandığı en büyük kaynak, Samsung’un yeni modellerinin model numaralarıyla ortaya çıkması oldu. 2023 yılında piyasaya sunulan Galaxy Z Fold 5, SM-F946 model numarasına sahipti. Bu modelin bir üst versiyonu olacak Z Fold 6 model numarası ise SM-F956. Şimdi ise bu model numaralarına bir yenisi daha eklendi ve bu modelin de Galaxy Z Fold 6 Ultra olacağı öne sürüldü. SM-F958 model numarasıyla takip edilmeye başlanan Galaxy Z Fold 6 Ultra, Samsung’un yeni planları olduğunu da açıkça ortaya koydu.

Galaxy Z Fold 6 Ultra Samsung'un 3. Katlanabilir Telefonu Olacak
Galaxy Z Fold 6 Ultra Samsung’un 3. Katlanabilir Telefonu Olacak

Ultra versiyon modellerinde genellikle 8 son ekini kullanan Samsung, Galaxy Z Fold 6 Ultra için belirlediği model numarasıyla da bu alışkanlığının devam ettiğini gösterdi. Galaxy Z Fold 6 Ultra modelinin piyasaya çıkacağı spekülatif bir iddia olarak kabul görürken yaşanan son gelişmeler ve paylaşılan raporlar, şirketin yenilik içerisinde olacağını ortaya koydu.

Galaxy Z Fold 6 Ultra Özel Olacak

Galaxy Z Fold 6 Ultra hakkında paylaşılan son raporlarda özel bir duruma da değinildi. Buna göre Galaxy Z Fold 6 Ultra modeli tüm pazarlarda yer alacak bir model olmayacak ve sadece Güney Kore pazarında piyasaya sunulacak. Paylaşılan tüm bu verilerin yanı sıra Galaxy Z Fold 6 Ultra teknik özellikleri hakkında hiçbir detay, bilgi paylaşılmadı.

Samsung’un yeni modellerini tanıtması için 2024 yılının Temmuz ayında bir etkinlik duyurması bekleniyor. Geleneksel hale gelen Galaxy Unpacked etkinliğinde Z Fold 6 Ultra, Z Fold 6, Z Flip 6 ve Galaxy Ring’in tanıtılması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir