Samsung’un yeni tasarımı olan katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Flip 5 bu seferde kılıf sızıntıları ile dikkatleri çekti. Samsung’un merakla beklenen Galaxy Z Flip 5 modeli hakkında son zamanlarda ortaya çıkan birçok sıkıntı ve söylentiler gündeme gelmeye devam ediyor. Yakın zaman içinde telefon için kullanılacak olan bir koruyucu kılıfın da fotoğrafları sızdırıldı. Bu sızıntı ile katlanabilir tasarımı ve telefonun yan tarafında bulunan parmak izi tarayıcısı gibi özellikler hakkında da bilgi edinme durumu ortaya çıktı. Şimdi ise hayran yapımı olan renderlarında, Galaxy Z Flip 5’in farklı renklerde koruyucu kılıfları da aralarında yer alıyor. 

Bu hayran yapımı renderlar, telefonun renkli kılıflar içerisinde nasıl görüneceği konusunda bir fikir sahibi olmaya izin veriyor, ancak daha fazla bir bilgi sağlamıyor. Fakat, Samsung’un seçili pazarlarda Galaxy Z FLİP 5’in “Bespoke Edition” adı altında kişiselleştirilebilir bi sürümün sunulması da bekleniyor. Galaxy Z Flip ‘in hayran yapımı render larının renkli koruyucu kılıfları, Samsung’un telefonun tasarımına uygun olması ie bir dizi kılıf rengi sunabileceği ihtimalini de artırıyor. 

Galaxy Z Flip 5 Tasarımı Ortaya Çıktı

Galaxy Z Flip 5 tasarım söylentileri devam ediyor

Galaxy Z Flip 5’in tasarımına ilişkin söylentiler ve sızıntılar hala devam ediyor. Bazı kesim telefonun yarısının siyah olacağını ve kapak ekranının bu panelle aynı renk olabilmesi ihtimali üzerinde duruyor. Diğer bir kesimler ise kapak ekranı ve çevresindeki çerçevenin orijinal Fold modelinde olduğu gibi aynı kalacağına, aynı renk tonuna sahip olabileceğini düşünüyor.  Galaxy Z Flip 5’in özelliklerinin neler olduğu hakkında henüz kesin bir bilgi mevcut değil, ancak yine söylentilere göre modelin Ağustos veya Eylül ayında piyasaya sürüleceği düşüncesi içerisinde olduğu görülüyor. Teknoloji meraklısı ve Samsung hayranları çıkması beklenen telefon ile ilgili daha fazla bilgi edinmeyi ve ayrıntıları sabırsızlıkla bekleyecekler. Elde edilen bu bilgiler ışığında önümüzdeki haftalar içerisinde daha fazla söylenti ve sızıntı karşımıza çıkabilir.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir