Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un bu yıl sunacağı katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip 4 için ilginç bir detay ortaya çıktı.

Cihazların tanıtım tarihi yaklaşırken, Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 ile yeni akıllı saat modeli olan Galaxy Watch 5’in renk seçenekleri ve bazı detayları ortaya çıkmaya başladı. Samsung’un uzun süredir sızıntıları gelen ve 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan Galaxy Unpacked etkinliği gündeme gelmeye devam ediyor. Bu etkinlikte katlanabilir modellerinin tüm detaylarını ile beraber yeni Galaxy Watch 5 serisini de göreceğiz.

Galaxy Z Flip 4, 70 renk seçeneğine sahip olacak

2

Samsung’un İngiltere’de yer alan sigorta şirketine ait internet sitesinde Samsung’un yeni modellerine dair önemli detaylar listelendi. Listelenen bilgilere göre Galaxy Z Flip 4 modelinde Samsung’un tam 71 farklı renk seçeneği sunacağı gözüküyor. Bu renk seçeneklerinin farklı renk kombinasyonlarına sahip olması bekleniyor. Bu noktada cihazın çerçevelerle gelecek olan Galaxy Z Flip 4 gövdesinde ise yeşil, lacivert, mor ve sarı gibi renkler bulunacak. Kullanıcılar ise katlanabilir gövdenin iki yarısında farklı renkler kullanabilecekler. Sitedeki bilgilere göre ise cihazın 128 ve 256 GB depolama alanı seçenekleri ile satılacağı bekleniyor.

Galaxy Z Fold 4 tarafında ise 3 farklı renk seçeneği göreceğiz. Gri/yeşil, bej ve siyah renklerden oluşacak olan Galaxy Z Fold 4’de ise 256 GB ve 512 GB depolama alanı seçenekleri bulunacak. 512 GB versiyonu bazı ülkelere özel olacakken, beklentilere göre 1 TB versiyonun da bulunması bekleniyor. Galaxy Watch 5 tarafına bakacak olursak ise 40 mm ve 45 mm seçenekler ile mavi, altın, grafit ve gümüş renk seçeneklerini göreceğiz. Cihazların tüm resmi detaylarını ise 10 Ağustos tarihinde öğrenmiş olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir