Güney Koreli üretici Samsung’un katlanabilir akıllı telefonları olan Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 cihazları hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi sızıntılarda modellere ait olduğu iddia edilen yeni basın görselleri yayınlandı.

Samsung’un bu yeni iki katlanabilir modeli resmi olarak 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan bir etkinlik ile lanse edilecek. Etkinlik günü ön siparişlere açılacak olan modellerin 26 Ağustos tarihi itibariyle normal satışa çıkacağı ifade ediliyor. Yeni basın görselleri ortaya çıkan modellerde daha çok Galaxy Z Flip 4 için detayları görüyoruz. Dört farklı renk seçeneği ile gelecek olan model, selefi Z Flip 3’e göre çok fark barındırmayacak gibi duruyor.

Galaxy Z Flip 4 için yeni basın görselleri

113

Daha köşeli bir tasarımla gelmesi beklenen yeni Z Flip 4 için beklenen donanım özellikleri tarafında ise maksimum 1 TB dahili depolama alanı göreceğiz. Galaxy Z Fold 4 için modelde 7.6 inç büyüklüğünde QXGA+ 120 Hz AMOLED ekran panelinin haricinde 6.2 inçlik HD+ 120 Hz AMOLED ekran da bulunacak. İç ekranda yine önceki cihazda olduğu gibi ortadan katlama yeri olacakken, işlemci gücü olarak Snapdragon 8 Plus Gen 1 kullanılacak. Telefonda 12/16 GB RAM seçenekleri ile 4400 mAh büyüklüğünde 25W hızlı şarj destekli pil göreceğiz.

İçerisinde 16 megapiksel ekran altı ve dış tarafta ise 10 megapiksel ekran deliği tasarımında selfie kamerası bulunacak. Galaxy Z Fold 4’ün ana kameraları tarafında ise 50 megapiksel + 12 megapiksel ultra geniş açı ile 12 megapiksel telefoto lensleri beraber göreceğiz. Benzer olarak Galaxy Z Flip 4 için ise 6.7 inç FHD+ 120 HZ AMOLED ve dış tarafta 2.1 inç AMOLED ekran olacak. Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisi güç verecek ve 8 GB RAM ile 3700 mAh batarya bulunacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir