Güney Kore merkezli teknoloji şirketlerinden Samsung, bugün içerisinde gerçekleştirmiş olduğu Unpacked Part 2 etkinliği kapsamında Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition’ı kullanıcıların beğenisine sundu. 

Ağustos ayı içerisinde düzenlenen ve Samsung Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3, Galaxy Buds 2 ve Galaxy Watch 4 adlı ürünlerin sunulduğu Galaxy Unpacked etkinliğinin ikincisi bugün resmi olarak gerçekleştirildi. İlk etkinlik kapsamında daha çok yeni nesil katlanabilir akıllı cihazları ön plana çıkaran Samsung, ikinci lansman kapsamında da kullanıcıları şaşırtmadı ve Z Flip 3’ün yeni bir sürümünü sundu.  Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition özellikleri etkinlik ile belli oldu. 

Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition özellikleri

16 8

Bugünkü etkinlik ile uzun bir zamandır çeşitli sızıntılar ile gündemde yer alan ve çıkışı da son derece zorlu olan Galaxy S21 FE modeli sunulması ancak akıllı telefonları üzerinde özelleştirmeler yapmayı seven kullanıcılar için geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde tanıtımı yapılan Galaxy Z Flip 3’ün yeni sürümü etkinlikte ön plana çıktı. Teknik özellikleri anlamında standart modele göre herhangi bir yenilik sunmayan Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition, kullanıcılara yönelik asıl sürpriz tasarım kısmında geliyor. Bu bağlamda Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition, tasarım ile ilgili kullanıcılar için tam hakimiyet sunulacak. 

Güney Koreli şirket, yeni sürüm ile beraber akıllı cep telefonu almak isteyen kullanıcılar için Bespoke Studio’yu kullanıma açtı. Bunun için de şirketin resmi web sitesine gitmeniz yeterli olur. Bu sayede satın almadan önce kendi Galaxy Z Flip 3’ünüzü özelleştirmeniz mümkün olabilir. Kullanıcılara akıllı cep telefonunun arka kısmı için renk ve malzeme seçimi, gravür ekleme ve çerçeve için renk seçimi gibi konularda 49 farklı alternatif sunulacak. Bir diğer açıdan ise Bespoke Studio’nun Motorola’nın Moto Maker hizmetini akıllara getirdiğini de belirtmek gerekir.

Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition fiyat etiketi

17 7

Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition, 256 GB dahili depolama ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Ürünün fiyatı ise 1.099 dolar olarak belirlendi.

Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition özellikleri

Ekran:6,7 inç / 120 Hz Dinamik AMOLED 2x / Full HD + çözünürlük (2640 x 1080 piksel)
İkinci ekran: 1,9 inç harici ekran / 60 Hz yenileme hızı / Super AMOLED
Cam koruması: Gorilla Glass Victus
Boyutlar ve ağırlık: Katlanınca 15.9 mm / 183 gram
Donanım:İşlemci: Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm)
Depolama – RAM:  128 GB veya 256 GB depolama, 8 GB RAM
Kamera:Ana kamera: 12 Megapiksel
2. kamera: 12 Megapiksel ultra geniş açı
Ön kamera: 10 Megapiksel
Diğer:Batarya: 3300 mAh / 15W hızlı şarj
İşletim Sistemi: Android 11 tabanlı One UI 3.5

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir