Galaxy XCover Pro 2 modelleri için teknik özelliklerin sızıntısı sonrasında görseller de sızdırıldı. Yeni model için paylaşılan 5K render paylaşımları, yeni modelin tanıtılmadan görüntülenmesini sağladı.

2-3 yıl önce Galaxy XCover Pro’yu piyasaya süren Samsung, sürpriz bir şekilde seriyi devam ettirmedi. Ancak 2022 itibariyle telefonun yeni bir versiyonu daha piyasada olacak. Galaxy XCover Pro 2 olarak adlandırılması beklenen modelle ilgili geçtiğimiz dönemlerde özelliklere dair ilk bilgiler gelmişti. Şimdi ise cihazın 5K render görüntüleri paylaşıldı.

Galaxy XCover Pro özellikleri neler?

Sızıntılara göre Samsung Galaxy XCover Pro 2’de daha sağlam bir model tasarlanmış. 6.56 inç Infinity-V ekrana sahip olan model, su damlası çentikli ön paneliyle dikkat çekiyor. 169,5 mm x 81,1 mm x 10,1 mm ölçüleriyle dikkat çeken telefonda, parmak izi tarayıcısı var. İlk modelinden en büyük farkı ise 5G desteğini sunması. Bölgesel olarak değişecek şekilde Snapdragon 778G veya Exynos 1280 işlemciler ile desteklenecek olan telefonda çift kamera sistemi var. Önde ise tek kamera tercih edilmiş durumda.

Cihaz için paylaşılan görüntülerde 3,5 mm kulaklık jakı bulunuyor. Telefonun alt kısmında ise USB Type-C bağlantı noktasına yer verilmiş durumda. Çıkarılabilir bir pil ile dikkat çeken telefon kutudan Android 12 işletim sistemiyle çıkacak. Böylece en yeni işletim sistemi deneyimi sunulabilecek. Telefon için diğer özellikler bilinmiyor. Ancak dikkat çeken görüntüler şöyle;

Galaxy XCover
Galaxy XCover2

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir