Güney Koreli marka Samsung’un yakın zamanda lanse edilecek olan akıllı saat serisi Galaxy Watch 5 ailesi için yeni resmi basın görselleri yayınland

ı. Samsung Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro olarak göreceğimiz bu akıllı saat cihazlarını, resmen 10 Ağustos tarihinde göreceğiz. Saatlerin büyük bir ihtimalle 26 Ağustos tarihinde satışta olması beklenirken, saatlerin merak edilen tasarım detaylarına dair bilgileri yayınlanan basın görselleri ile görüyoruz. Tüm modellerin tüm renk seçenekleri belli olurken, tasarımsal olarak şık gözüken bu cihazların donanım özellikleri ile de kullanıcıların ilgisini çekmesi bekleniyor. Daha çok Galaxy Watch 5 Pro’nun sunacağı yetenekler bakımından tercih edilmesi beklenirken, eleştirilen noktalardan birisi de kalın çerçeveler oluyor.

Galaxy Watch 5 akıllı saat görselleri yayınlandı

1

Kaynaklara göre saatin özelliklerine bakacak olursak Galaxy Watch 5’in 40 ve 44 mm sürümleri olacak. Galaxy Watch 4 ailesine göre daha büyük pil kapasitelerine sahip olması beklenen modellerin 40 mm olan sürümde 247 mAh yerine 276 mAh ve 44 mm olan sürümde ise 361 mAh yerine 397 mAh pil göreceğiz. Galaxy Watch 5 Pro’nun ise sadece 45mm versiyonu olacak ve 572 mAh bir pil ile geleceği ifade ediliyor. İddialara göre söz konusu Galaxy Watch 5 Pro’da üç günlük bir kullanım ömrü olacakken bu durumun detayları ise belli olmuş değil.

Bir akıllı saat modeli için üç günlük kullanım ömrünün oldukça iyi olduğu gözüküyor. En yakın rakibi Apple Watch’larda bu süre 2 güne kadar dayanabilirken, Huawei’nin akıllı saatleri ise bir hafta gibi bir süre kullanım sunabiliyor. Modellerin FCC kayıtlarından alınana bilgilere göre 10W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Galaxy Watch 5 Pro ise safir cam ve titanyum gövde üzerinde gelecek. Cihazlardan Galaxy Watch 5’in 260 euro, Galaxy Watch 5 Pro’nun ise 430 euro fiyatlandırma ile Avrupa pazarında yer alması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir