Samsung tarafından geliştirilerek geçtiğimiz aylarda piyasaya sunulan Galaxy Watch 4, yeni özellikleri ile pek çok işlemi artık destekliyor. Yeni sürüm ile sağlanan bu avantaj, pek çok kullanıcının akıllı saatlerde daha iyi bir deneyim elde etmesini sağlıyor. İşte Galaxy Watch 4’de denenebilecek 5 yeni heyecan verici özellik.

Bileğinizde Google Haritalar ile gezinin

Özel olarak geliştirilen işletim sisteminde artık Google Harita gibi pek çok özellik destekleniyor. Böylece kullanıcıların yeni bir yer tarifi alırken sürekli telefonlarına bakması ve yolu kontrol etmesi gerekiyordu. Telefondaki Google Haritalar ile senkronize olan akıllı saat, kullanıcıların gitmek istediği yere çok daha kolay bir şekilde ulaşmasını destekliyor. Üstelik akıllı saat, kolay erişim için eklediğiniz ev ve iş adreslerini ve son aramaları gösteriyor. Böylece gitmek istediğiniz yere hızla gitmeye başlayabilirsiniz.

Google ile bağlantıda kalın

Google mesajlar uygulaması, akıllı saatler için artık çok daha gelişmiş bir destek sunuyor. Akıllı saatlerinde bu özellikten yararlanmak isteyenler hareket halindeyken dahi direkt telefon üzerinden mesajlarını kontrol edebiliyor. Üstelik dilerseniz sesli yazma gibi farklı özelliklerden yararlanarak da gelen mesajlara yanıt verebilirsiniz.

Google Pay ile ödeme imkanı

Google Pay ile entegreli bir şekilde gelen yeni akıllı saatte, Google Pay’in desteklendiği tüm ülkelerde temassız ödeme yapabilmek mümkün. Yapılan son güncelleme ile 16 farklı ülkede daha desteklenmeye başlanan yeni özellik, kullanıcıların daha hızlı ve uygun bir çözüm bulmasını sağlıyor. 

YouTube Music ile müzik keyfi 

YouTube Music Premium aboneleri olan kullanıcılar, 80 milyondan fazla şarkıya ve binlerce oynatma listesine ulaşma imkânına sahip. Üstelik mobil bağlantı olmasa dahi kullanıcılar önceden indirdikleri tüm YouTube Music içeriklerine akıllı saat üzerinden ulaşabiliyor. Akıllı indirme özelliği ile desteklenen YouTube Music, böylece kullanıcıların çevrimdışı anlarda uygulamadan yararlanmasını da kolaylaştırıyor. 

Google Play uygulamaları ve Kutucukları

Yeni sürüm ve versiyon ile birlikte artık daha fazla Google uygulaması ve widget desteği sağlanıyor. Kullanıcılar çeşitli fitness uygulamalarına, uyku döngülerine, Spotify gibi popüler uygulamalara akıllı saatlerinde deneyip kolay bir şekilde destek alabiliyor. Sağlanan bu imkanlar sayesinde sizler de akıllı saatinizdeki deneyimi iyileştirebilir ve çok daha iyi bir performans alabilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir