Samsung’un Galaxy Watch 4 modeli için yayınlamış olduğu One UI arayüzünün Watch 4.5 Beta 4 sürümü yayınlandı. Bu yeni beta sürüm güncellemesi birçok iyileştirme ve yenilik ile beraber geliyor. Samsung’un akıllı saat modelleri için sunmuş olduğu One UI Watch 4.5 arayüz sürümü güncellenmeye ve yenilikler kazanmaya devam ediyor. Söz konusu güncellemenin bu yılın üçüncü çeyreğinde çıkış yapacağı ifade ediliyor. Henüz test aşaması devam eden bu sürümün, şirket tarafından geçtiğimiz saatler içinde Galaxy Watch 4 için One UI Watch 4.5 beta 4 güncellemesi de yayınlandı. Beta sürecinin yayınlanması ile beraber artık nihai sürüme az kaldı diyebiliriz.

Galaxy One UI Watch 4.5 beta 4 yayınlandı

49

One UI Watch 4.5 beta süreci henüz Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic modelleri için devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta üçüncü beta sürümüne kavuşan bu saatler, dördüncü beta güncellemesini aldılar. Güncelleme ZVG3 yapı numarasına sahip olarak gelirken 240 MB boyuta sahip olduğunu belirtelim. One UI Watch 4.5 Beta 4 güncelleme notlarına gelecek olursak, kendi kendine kapanma, Galaxy Wearable uygulaması ile saat arasındaki bağlantı problemleri ile Sysui’nin çökmesi dahil birçok önemli hatanın düzeltildiği gözüküyor. Diğer yandan mesajlar gibi uygulamalar için kararlılıkları da artırılmış durumda.

Şuan için Güney Kore ve ABD’de beta programına dahil olarak kullanıcılar için yayınlandığını belirtelim. Son güncelleme ile kararlı sürüm için az bir süre kaldığını belirtebiliriz. Diğer yandan yeni tanıtılacak olan Galaxy Watch 5 modelleri de yeni sürüm ile beraber çıkış yapacak. Galaxy Watch 4 akıllı saatin özelliklerine gelecek olursak bu model 40 ve 44 mm olarak versiyonla geliyor. AMOLED ekran teknolojisine sahip olan cihazda Exynos W920 işlemcisi yer alırken, 1.5 GB RAM ve 16 GB depolama alanı bulunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir