Samsung, Galaxy Unpacked 2022 etkinliğinin ne zaman gerçekleşeceği belli oldu. Konuyla ilgili olarak elde edilen son bilgilere göre heyecanla beklenen Galaxy S22 ailesi de dahil olmak üzere pek çok ürün tanıtımı gerçekleşecek. 

13 4

Ddaily tarafından yapılan haberlere göre Galaxy Unpacked 2022 8 Şubat’ta sona ermesinin ardından, ön siparişler hemen 9 Şubat tarihinde başlayacak. Kısa bir süre sonra ise Samsung’un MWC 2022’de yer alması bekleniyor fakat söz konusu bu etkinlikte şirketin yaklaşan amiral gemisi akıllı cep telefon serisinden söz etmek yerine Galaxy ekosistemine odaklanacağı da tahmin ediliyor. Haberin detaylarına bakıldığında ise aynı zamanda Samsung Electronics yetkilisinin Galaxy Unpacked 2022 etkinliğinin ne zaman gerçekleşeceğine dair şunların belirtildiğini de eklemek gerek; “8 Şubat’ta yapılacak etkinliği onayladık ve Ocak ayının sonuna kadar davetiye gönderme zamanlamasını tartışıyoruz. Piyasaya sürülmemiş ürünler hakkında teyit veremiyoruz.”

12 3

Galaxy S22 serisinin satışlarının 24 Şubat günü başlayacağı düşünülüyor ve üç modelden herhangi birini ön sipariş verenlerin, Galaxy Buds da dahil olmak üzere bazı hediyeleri de kazanma şansını elde edebilirler. Seçilen modellere bağlı olarak Güney Kore merkezli dev isim Samsung’un bunlara ek olarak daha fazla üst sınıf ürün sunup sunmayacağı ise belli olan bir durum değildir.

Metaverse arsaları sahibinden.com’da satılmaya başladı

Samsung’un resmi olarak Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra’yı da kullanıcıların beğenisine sunması bekleniyor. Söz edilen bu modeller için özel olarak tasarlanmış aksesuarlar da Galaxy Unpacked 2022 ile kullanıcıların beğenisine sunulabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir