Galaxy Tab S8 Ultra modeli uzun zamandan beri tablet sektörünün en gözde modellerinden birisi. Samsung tarafından 9 Şubat 2022’de tanıtılması beklenen yeni modellerde paylaşılan yeni görseller, tabletin tabletten ziyade daha çok mini bir dizüstü modeli olacağını gösterdi. Ekran çentiğine sahip olan model, özel klavye dock aksesuarları da yeni tablet modelinde işlevselliği arttırılacak.

Evan Blass’tan yeni Galaxy Tab S8 Ultra paylaşımı

Galaxy Tab S8 Ultra için ortaya çıkan yeni görseller, Evan Blass tarafından paylaşıldı. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda modeller ile ilgili hemen hemen tüm tasarım detayları ortaya çıkarıldı.

Daha önce yapılan açıklamalarda 3 farklı versiyon ile satışa çıkarılacağı belirtilmişti. Yeni tablet serinini tümünde Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8 Gen 1 işlemciler kullanılacak. Normal ve plus modellerde siyah, gümüş ve pembe renk seçeneklerini sunacak Samsung, Ultra modelinde koyu bir siyahı da alternatiflere ekleyecek. 9 Şubat’taki tanıtımda Samsung Galaxy S22 serisi ile birlikte Galaxy Tab S8 serisinin de dikkat çekeceğini söylemek mümkün. Seri içerisinde ise en gözde model her zaman olduğu gibi Ultra versiyon olacak.

14,6 inç WQXGA panel ile desteklenecek tablet, 120 Hz erkan yenileme hızın sahip olacak. Şarj konusunda çok daha fazla iyileştirmenin yapıldığı tablet, 45W hızlı şarj desteğin ek olarak 11.500 mAh kapasiteli bir pili sunacak. Kameralarda ise 12 MP geniş açı ve 12 MP ultra geniş açı lens tercih ediliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir