Her akıllı telefon modelinde olduğu gibi Samsung Galaxy S9 modeli de içerisinde dahili varsayılan seslere sahip olarak geliyor. Her akıllı telefonun kendisine özgü bir klavye sesleri bulunuyor. Ancak özellikle yoğun bir mesajlaşma anında bu klavye sesleri bir hayli rahatsız edici olabilir. Bizde sizlere bu içeriğimizde Samsung Galaxy S9’da klavye sesini kapatmak için yapmanız gerek ayarlar ve yöntemlerden bahsedeceğiz. Gelin şimdi Samsung’un bir önceki nesil amiral gemisi serisi olan Galaxy S9’da klavye sesi nasıl kapatılır, bu sorunun cevabını vermeye çalışalım.

Samsung Galaxy S9 klavye sesi nasıl kapatılır?

galaxy 1 1581777908

Bazı Samsung cihazlarda klavye sesi değiştirilebiliyor. Ancak Samsung Galaxy S9 modelinde bu durum mümkün olmadığı için ancak ses kapatmak gerekiyor. Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus cihazlarında klavye sesinden hoşlanmıyorsanız, yapacağınız basit adımlar ile sesi tamamen devre dışı bırakabilirsiniz.

  • Samsung Galaxy S9 cihazınızı açın.
  • Ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın ve bildirim alanına erişin.
  • Açılan bildirim panelinde sağ üstte yer alan dişli simgesinden Ayarlar menüsüne erişin.
  • Gelen ayarlar sayfasında listeden Sesler ve Titreşim kısmına gelin.
  • Burada listede Klavye Sesi seçeneğine tıklayın.
  • Açık olan bu seçeneği butonu kaydırarak devre dışı bırakın.

Yukarıdaki adımları doğru bir şekilde gerçekleştirdiğiniz zaman Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinde kolay bir şekilde klavye seslerinizi kapatmış olacaksınız. Seçenek yer alıyor ise klavye sesinde değişikliğe de gidebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir