Samsung Galaxy S23 serisi ile ilgili yeni raporlar gelmeye devam ediyor. Son rapora göre serinin tüm modellerinde selfie kamerası aynı olacak.

Geçtiğimiz dönemlerde piyasaya sızdırılan raporlarda Galaxy S23 Ultra kamera özelliklerine dair ipuçları paylaşmıştı. Yeni bir rapor ise Galaxy S23 serisine dair yeni detayları ortaya çıkarıyor. Rapora göre Galaxy S23 serisindeki tüm selfie kameraları aynı olacak.

Galaxy S23 kamera özellikleri

S23 Ultra’nın arkasında 200 megapiksel ana kamera yer alacağı belirtilmişti. Bu kamerayı 12 megapiksel ultra geniş açılı lens, 10 megapiksel 3x telefoto lens ve 10 megapiksel 10x periskopik lens destekleyecek. Bugüne kadarki paylaşımlarda ön kameralara dair detaylara yer verilmemişti. Son raporda ise Galaxy S23 ve Galaxy S23 Plus’ta önceki seriye göre küçük bir yükseltmeye gidilecek ve 12 MP sensör kullanılacak.

Ayrıca Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy S23 serisinden yaklaşık 32 milyon adet üretmeyi planlıyor. Bu rakamın yüzde 50’si yalnızca S23 Ultra modeli için ayrılacak ve üretimin yüzde 30’unu temel model oluşturacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir