Samsung’un bir sonraki amiral gemileri olacak Galaxy S23 serisine yönelik sızıntılar devam ediyor. Paylaşılan son render çalışmaları, yeni modellerde tasarım değişikliğine gidileceğini net olarak ortaya koydu.

Samsung’un favori amiral gemisi olan Galaxy S serisinin yeni modelleri önümüzdeki dönemlerde tanıtılacak. Samsung’un bu yeni modellerde hangi özelliklere yer vereceği ve telefonların hangi donanımlar ile destekleneceği merak ediliyor. Paylaşılan son görsellerde ise Galaxy S23 ve S23+ tasarımları ortaya çıktı.

Galaxy S23 çok minimal yeniliklere sahip olabilir

Galaxy S23 serisinde tasarımlar değişiyor

OnLeaks’te yer alan yeni görsellerde, kamera gibi bölümlerdeki değişiklikler dikkat çekiyor. Daha önce Galaxy S22 Ultra modelinde gördüğümüz yağmur damlası tasarımı, yeni modellerde de yer alacak. Dikdörtgen kamera adası ise artık Samsung tarafından tercih edilmeyecek. İşte yeni modellerin tasarımları;

tasarim degisiyor galaxy s23 serisi render calismalari goruldu
tasarim degisiyor galaxy s23 serisi render calismalari goruldu 1
tasarim degisiyor galaxy s23 serisi render calismalari goruldu 2

Tasarımlara bakıldığında her bir kameranın kendi çıkıntısı olacağı görülüyor. Galaxy S23 ve S23 Plus modellerinde üçlü kamera kurulumuna yer verilecek. Samsung Galaxy S23 Ultra ise 200 MP kameraya sahip olacak ve bu özelliği ile fark yaratacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir