Galaxy S22 serisi yeni tanıtılmış olmasına karşın Galaxy S23 serisi için yeni gelişmeler gelmeye başladı. İddialara göre yeni modeller, Project Diamond kod adı ile geliştiriliyor. Bir sonraki modellerde daha gelişmiş özelliklere ve yeniliklere yer verecek olan Samsung, sızıntı ile tüm dünyanın gündeminde yer aldı. Ross Young tarafından paylaşılan yeni raporlara göre önümüzdeki günlerde yepyeni özellikler gündeme gelebilir.

Project Diamond ve N4 2022’de Tanıtılacak

Samsung tarafından 2022 yılında piyasaya sunulacak modeller hakkında çok fazla spekülasyon var. Ancak son raporlar ile birlikte Galaxy S23 serisinde herhangi bir değişiklik yapılmadan çalışmalara devam edileceği görülüyor. Teknik özellikler ve yenilikler ile desteklenecek Galaxy S23’de tasarım anlamında da çok kapsamlı bir değişikliğe gidilmeyecek. Bununla birlikte yeni yılda N4 adıyla yeni katlanabilir bir model daha piyasada olacak.  N4 ile ilgili ayrıntılar az olsa da cihazın Samsung’un şu anda iki modelden oluşan katlanabilir serisine bir yenisi daha ekleneceği yönünde bir görüş hakim. Galaxy Z Flip 3 kapaklı bir formda gelirken Galaxy Z Fold 3 kitap benzeri bir form ile kapatılıp açılabiliyor. N4 modelinde ise tamamen farklı bir katlanma yapısının kullanılması bekleniyor.

Galaxy S22 Rainbow olmuştu

Galaxy S22 serisi Project Rainbow adıyla geliştirilmişti. Galaxy S23’te ise Project Diamond yönünde seçim yapılmış. Galaxy S23 hakkında kod adı dışında herhangi bir detay paylaşılmadı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir