Galaxy S23 modeli üzerinde çalıştırmalarını sürdüren Samsung, kullanıcıları cezbedecek bir kamera sunabilir. Zira son bilgiler telefonda 200 MP yeni nesil kameranın yer alacağını ortaya çıkardı.

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, S serisinin yeni modeli için önemli yükseltmeler sunabilir. Amiral gemileri ile milyonlarca kullanıcılara ulaşan Samsung’un yeni modeli Galaxy S23 olacak. Yeni modelle ilgili farklı iddialar gündeme gelirken, son bilgiler sektörde dikkat çekti.

Galaxy S23 özellikleri neler olacak?

Amiral gemisinde yeni özellikler ile kullanıcılar farklı seçenekler sunan Samsung’un yeni kozu güçlü kamera deneyimi olacak. Samsung öncesinde benzer bir hamle Motorola’dan gelmiş ve Motorola Frontier’de 200MP kamera sensörüne yer verilmişti. Samsung, Motorola’ya karşı atacağı adımda ise daha iyi deneyim ve kalite sunacak. Ice Universe’de yer alan bilgilere göre şirket kamerada bölümünde 200 MP kamera sensörünü kullanacak. Kamera çözünürlüğü aynı olsa da ek özellikler ve iyileştirmeler ile daha iyi bir deneyim sunabilir.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir