Akıllı telefonlar için yaptığı dayanıklılık testleri ile bilinen JerryRigEverything bu sefer Galaxy S22 Ultra modelini zorlu testlerine tabi tuttu. YouTube üzerinden JerryRigEverything tarafından paylaşılan özel çalışmada, Galaxy S22 Ultra zorlu çizilme ve bükülme testlerinde oldukça başarılı bir sonuç verdi. 

Galaxy S22 Ultra, JerryRigEverything performans sonucu ne?

Dayanıklılık testlerinde çizilme, ısıya dayanıklılık, bükülme gibi pek çok farklı açıdan telefon test edilirken cihaz seviye 6’ya geçtikten sonra çizikler göstermeye başladı. Metal çerçeve ise çelik bir bıçak ile kolay bir şekilde çizilebilir durumda. Düğmeler ve SPen ucu da çizilmelere karşı dayanıklı değil. Phantom arka kapakta ise çiziğe karşı üst düzey bir koruma dikkat çekiyor. Öyle ki yapılan tüm zorlu testlerde dahi arka kapakta herhangi bir çizik oluşmadı. 

Cihazın ısı testlerinde ise yoğun ısıya rağmen parmak izi okuyucusu çalışsa da ekrandaki pek çok pikselde ciddi sorunlar göze çarpıyor. Bükülme basıncı testinde ise cihazın oldukça sağlam bir performans göstermesi Samsung Galaxy S22 Ultra’nın bugüne kadarki en dayanıklı modellerden birisi olduğunu gösterdi. Bugüne kadar testi yapılan pek çok farklı model bu testlerden sağlam bir şekilde çıkmayı başaramadı. Ancak Samsung Galaxy S22 Ultra tüm bu zorlu test aşamalarında başarılı bir performans sergiledi.

Samsung Galaxy S22 Ultra zorlu testlerde!

İşte ayrıntılı olarak tüm test süreçlerini izleyebileceğiniz video;

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir