Samsung’un 4 Mart’ta Türkiye’de satışa sunduğu yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S22, S22 ve S22 Ultra, kullanıcıların büyük ilgisini çekti.

4 Mart’ta Türkiye’de satışa çıkan Samsung’un yeni akıllı telefonları Galaxy S22, S22 ve S22 Ultra, beklendiği gibi kullanıcılardan büyük ilgi gördü. Seri, önceki S21 serisine göre 3 kat daha fazla kullanıcı talebi aldı. Yoğun ilgi gören dizinin kazançlı ön satış dönemi 13 Mart Pazar günü 23:59’da sona eriyor.

Samsung’un kullanıcıların yaratıcılıklarını ve kendilerini ifade etmelerini destekleyen, yapay zeka (AI) destekli profesyonel düzeyde çekim özelliklerine sahip yeni Galaxy S22 serisi, Türkiye’de büyük ilgi gördü. Samsung’un bugüne kadar geliştirdiği en iyi akıllı kameraya sahip olan S22 serisi, bir önceki seriye göre 3 kat daha fazla müşteri tarafından tercih edildi. Popüler Galaxy S22 serisinin ön satışına sayılı günler kala seriye olan talep artmaya devam ediyor.

Galaxy S22’un Phantom Siyah, Phantom Beyaz, Yeşil, Pembe Altın renk seçenekleri, 128 GB bellek seçenğine sahip olan versiyonu 14.499 TL, 8 GB RAM, Phantom Siyah, Phantom Beyaz, Yeşil, Pembe Altın renk seçenekleri ve 256 GB belleğe sahip olan veriyonu ise 18.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Galaxy S22 Ultra ise 22.999 TL’den satışa çıkıyor.

Galaxy S22 modellerini Samsung mu yavaşlatıyor?

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Azdemir şu açıklamayı yaptı.

“Samsung olarak, bugüne kadarki en üst düzey Galaxy S serisi deneyimi sunan yeni Galaxy S22 serisini kısa bir süre önce Türkiye’deki kullanıcılarımızla buluşturduk. Seri, ön satışa sunulmasıyla birlikte gerçekten de kullanıcılardan yoğun bir ilgi gördü. Galaxy S22 serisi, ön satış sürecinde bir önceki seriye kıyasla kullanıcılardan 3 kat fazla talep aldı. S22 serisinin böylesi yoğun bir ilgi görmesinden memnuniyet duyuyoruz. Samsung olarak, müşterilerimize inovasyonun geldiği son noktayı onların hayatını kolaylaştıracak şekilde aktarmayı sürdürüyoruz”

Galaxy S22 bugüne dek üretilen en üstün seri

Samsung Galaxy S22 Ultra, en yeni akıllı telefonlar kategorisinde 4 nm işlemci ile şimdiye kadar geliştirilen en güçlü cihazdır. Dahili S Pen, gelişmiş gece ve video özellikleri ve tüm gün ve daha uzun pil ömrüyle yeni Galaxy S22 Ultra, birinci sınıf akıllı telefonlar için yeni bir standart belirliyor.

Galaxy S22 Ultra ile performans tutkunlarının beklediği “S Pen”in yanı sıra Galaxy Note serisinin yaratıcılık, güç ve üretkenlik gibi popüler özellikleri S serisine ulaştı. Yeni Galaxy S22 Ultra ile birlikte ilk kez Galaxy S serisine dahil edilen S Pen, şimdiye kadarki en güçlü S Pen’dir. S Pen, kullanıcıların Galaxy S22 Ultra geniş ekranda kurşun kalemle olduğu gibi en doğal şekilde yazıp çizmesine ve uygulamanın yeni yönlerini keşfetmesine olanak tanır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir