İlk kez Samsung’un Galaxy S22 ailesi için hazırladığı bir reklam afişi sızdırıldı. Yayımlanan görsel Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra’nın tasarımını ortaya çıkarıyor.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, bir süredir Galaxy S22 serisi üzerinde çalışıyor. Samsung yeni amiral gemisi ailesinde herhangi bir sorunla karşılaşmazsa cihazlar birkaç ay içinde piyasaya çıkacak. Buda 2022’nin ilk amiral gemisi ailesi Galaxy S22 modellerinin olabileceğini gösteriyor.

Cihazlar hakkında sızdırılan özellikler Samsung hayranlarının heyecanı arttırıyor. Sızdırılan bilgilere bakılırsa bunun çok doğal olduğunu söylemek de yanlış olmaz. Yüksek performans özelliklerine sahip olacağından emin olduğumuz yeni amiral gemisi modellerinin bu kez de tanıtım afişi sızdırıldı. İnternette yayımlanan bu poster, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra’nın tasarım detayları hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Ayrıca bu görselle Galaxy S22 Ultra modelinde S-Pen desteği olduğu da netleşmiş oluyor.

Galaxy S22 ailesi nasıl görünecek?

b88ba78def4bdd7fe4761a398b7595eca4a95556

Samsung Galaxy S22, yeni detaylarla gün yüzüne çıktı

Dün şirkete yakın bir kaynak tarafından yayımlanan Galaxy S22 Plus’ın tasarımının Galaxy 21 ailesine çok benzediğini de gözler önüne seriyor. Fakat yine de bu model farklı bir durumda. Serideki en iyi özelliklere sahip olduğunu söyleyebileceğimiz Galaxy S22 Ultra’da bağımsız kamera çıkıntılarına sahip olduğu rahatlıkla görünüyor. Şirket bu tasarım dilini daha önce kullanmış olsa da bu tasarımı amiral gemisi cep telefonunda görmenin oldukça ilginç olduğunu da söylemeden geçmemek gerek.

Görsele detaylı bir şekilde baktığımızda Samsung Galaxy S22 Ultra’nın aslında daha çok Galaxy Note serisine benzediğini söylemek mümkün. Özellikle açısal yapısı Galaxy Note 20 Ultra’nınkiyle birebir örtüşüyor. Burada S-Pen desteğini açıkça görebiliyoruz; Samsung’un bir sonraki yol haritası hakkında yorum yapabiliriz. Bundan sonra şirket, Galaxy Note serisini Galaxy S serisinin Ultra modeli ile değiştirecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir