Samsung Galaxy Quantum 3 resmi olarak tanıtıldı. Ancak bu model yeniden adlandırılmış bir Galaxy M53 5G varyasyonudur.

Samsung, Güney Kore’de kullanıcıların arasına katılan Galaxy Quantum serisinin yeni üyesini duyurdu. Kuantum şifreleme teknolojisine ve 5G desteğine sahip yeni orta sınıf telefona Galaxy Quantum 3 adı verildi. İşte tüm detaylarıyla yeni Samsung telefonun özellikleri, fiyatı ve tasarımı!

Bu telefon, Galaxy M53 5G’nin yeniden markasıdır ancak Quantum Encryption teknolojisine sahiptir. Quantum Random Number Generators (QRNG) ile donatılmış işlemci, kullanıcılara gelişmiş güvenlik özellikleri sunuyor. Bu güvenlik özellikleri mobil bankacılıktan ödemelere, sosyal ağlardan mobil oyunlara kadar birçok alanda kullanılabilir.

Samsung Galaxy Quantum 3 özellikleri

Kuantum kriptografisinin çalışıp çalışmadığını gösteren bir ‘kuantum göstergesi’ ile donatılmış bir akıllı telefon, harici veri depolama cihazları için güvenlik sağlar. Güney Koreli telekomünikasyon operatörü SK Telecom, Galaxy Quantum 3’ün fiyatını 618.200 won (yaklaşık 500 $) olarak açıkladı.

Samsung Galaxy M53 5G teknik özellikleri açıklandı

Cihazın 6.7 inç büyüklüğündeki ekranı 120 Hz yenileme hızı ve 1080 × 2408 piksel çözünürlük sunuyor. 6nm’de üretilen ve 2.4GHz’de saat hızına sahip MediaTek Dimensity 900 sekiz çekirdekli işlemciden güç alan telefon, 8GB RAM ve 128GB dahili depolama ile geliyor.

25W hızlı şarj destekli 5000 mAh bataryaya sahip olan telefonun hafızasını microSD kart ile genişletmek mümkün. Galaxy Quantum 3’ün ön tarafında 32 megapiksellik bir kamera bulunurken, 108 megapiksellik bir kamera arka tarafında dört çekirdekli bir kurulumla karşımıza çıkıyor.

Kutudan Android 12 işletim sistemi ile çıkan cihaz, 26 Nisan’da gönderime başlıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir