Samsung’un yeni modeli Galaxy Fit 3  için tanıtım oldukça yakın. Ancak tanıtım öncesinde tanıtım için hazırlanan görseller sızdırıldı. İşte detaylar.

Samsung’un yeni akıllı bileklik modeli Galaxy Fit 3  olacak. Uzun zamandan beri üzerinde çalışmaların sürdüğü bileklikte yeni donanım ve özelliklere yer verilecek. Samsung yeni modeli için lansman çalışmalarını yaparken hazırlanan resmi tasarımlar piyasaya sızdırıldı. Bu sızıntılar sayesinde ise Galaxy Fit 3’ün hangi özelliklere sahip olacağı net olarak ortaya çıktı.

Galaxy Fit 3 Tanıtım Öncesi Tanıtım Materyalleri Sızdırıldı
Galaxy Fit 3 Tanıtım Öncesi Tanıtım Materyalleri Sızdırıldı

Galaxy Fit 3 Özellikleri Neler?

Sızdırılan görüntülere göre yeni model, önceki modellerde olmayan yeni sensörlerle desteklenecek. Tasarımda da yeniliğe giden Samsung, dikdörtgen formunda olacak. Tamamen alüminyumun kullanıldığı ana gövde; gri, gümüş ya da pembe altın renklerinde olacak. Bu sayede satın almadan önce 3 renk seçeneğinden birisi tercih edilebilecek. Cihazın üzerinde 1 adet fiziksel tuş tercih eden Samsung, aynı zamanda dayanıklılığı da elden bırakmamış. IP69 sertifikasına sahip olan cihaz 5ATM su dayanıklılığı sunuyor.

Galaxy Fit 3 Tanıtım Öncesi Tanıtım Materyalleri Sızdırıldı
Galaxy Fit 3 Tanıtım Öncesi Tanıtım Materyalleri Sızdırıldı

Galaxy Fit 3 Teknik Özellikleri

Galaxy Fit 3 teknik özelliklerinde ise karşımıza 42.9 x 28.8 x 9.9 mm boyutlarında bir bileklik modeli çıkıyor. 36 gram ağırlığı ile kolay bir kullanım sunacak bileklikte desteklenen çözünürlük ise 1.6 inç AMOLED ekranda 256 x 402 piksel. Galaxy Fit 2 modeline göre önemli yükseltmelerin yapıldığı Galaxy Fit 3, yüzde 46 oranında daha büyük. İncelik noktasında da geliştirmeler yapan Samsung, Galaxy Fit 3’ü önceki modele göre yüzde 11 oranında inceltmiş. Bileklikte yer alan sensörler ve takip edilecek veriler şöyle; kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü, stres izleyici, adım sayacı, 101 egzersiz modu , döngü takibi, uyku analizi, uyku koçluğu, düşme algılama, acil SOS, hızlı yanıt. Telefon 208 mAh kapasiteli pili ile 13 güne kadar kullanım sağlayabilecek.

Galaxy Fit 3 için önümüzdeki haftalarda tanıtım yapılması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir