Dünya teknoloji devlerinden Samsung, Galaxy F23 kullanıcıları için yeni bir güncelleme servis edeceğini duyurdu. Samsung Galaxy F23 5G modeli için güncelleme geleceği bilgisine ulaşıldı. Güncelleme, One UI 5.1 kullanıcı arayüzünü de sunabilecek. Samsung, Galaxy F23 5G modeline getireceği yeni özelliklerle çok konuşulacak. Güncellemenin boyutu ise 700 MB’yi geçecek.

Bu sürüm, Ağustos 2023 güvenlik yamasını da içeriyor. Akıllı cep telefonunun genel güvenlik düzeyi de bu şekilde yükseltilmiş oldu. Şayet siz de bu cihaza sahipseniz ve güncellemeyi alıp almadığınıza bakacaksanız ayarlara girerek yazılım güncelleme bölümüne dokunarak işlemleri tek tek tamamlayabilirsiniz.

Galaxy F23 Kullananlar: Dikkat

galaxy f23 5g

Güncellemeyi Wi-Fi bağlantısı ile indirmenizi tavsiye ederiz. Ayrıca Samsung’un kısa zaman önce Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 adlı modelleri için de Ekim güvenlik güncellemesi yayınlanmıştı. Galaxy F23 5G’nin işlevlerine gelecek olursak: Bu telefonda Full HD+ çözünürlük bulunmaktadır. 120Hz tazeleme hızını desteklemesi ile bilinen 6.6 inçlik LCD ekranla sunulur.

Arka bölümünde ise 50 MP kaliteli üçlü kamerası bulunur. Ön kamerası 8 MP’dir. Qualcomm Snapdragon 750G yonga seti ile sunulur. 6 GB RAM’i vardır. 120 GB dahili depolama alanını destekler. Batarya kapasitesi ise 5.000 mAh olarak belirlenmiştir. Günümüzde birçok kişi bu cihazı severek kullanmaya devam etmektedir. Siz de güncellemeyi yaparak telefonunuzu daha da hızlandırabilir, tüm özelliklerini keyifle kullanabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir