Samsung’un piyasaya yeni bir F serisi akıllı telefon sunması bekleniyordu. Cihazla ilgili birkaç sızıntı ve raporun ardından akıllı telefonun resmi lansman tarihi ortaya çıktı. Samsung Galaxy F23 akıllı telefonun 8 Mart’ta Hindistan pazarında resmi olarak piyasaya sürüleceği doğrulandı. Flipkart, cihazın Hindistan’da sadece Flipkart aracılığıyla satılacağını belirten özel bir açılış sayfası da hazırladı.

date

Yapılan çalışma ile telefonun piyasaya giriş yapacağı ve başlangıç aşamasında Hindistan’da tanıtılacağı net bir şekilde görüldü. Yapılan bu çalışmalar aynı zamanda telefonda yer alacak donanımların ve tasarımın da açığa çıkmasını sağladı.

Samsung’un yeni Galaxy F23 modelinin özellikleri neler?

Galaxy F23 modelinin 120 Hz yenileme hızına sahip Full HD+ ekranı bulunuyor. Gorilla Glass 5 koruması ile dayanıklılığın arttırıldığı cihazda ekran boyutu ise 6.4 inç. Snapdragon 750G işlemciden gücünü alacak olan telefon 128 GB dahili depolama alanı ve 6 GB RAM ile tamamlanıyor. Bir üst versiyonda ise 8 GB RAM de mevcut olacak.

Üçlü arka kamera kurulumuna sahip olan telefonun ana kamerası 50 megapiksel çözünürlük destekleyecek. Ultra geniş lens 8 MP, 3 derinlik sensörü ise 2 MP olacak. 5000 mAh bataryadan güç alacak olan telefonda özel arayüz ve Android işletim sistemi kullanılacak. Cihazın satış fiyatı henüz netlik kazanmış değil. Önümüzdeki günlerde yapılacak tanıtımlar sonrasında bilinmeyen tüm özellikler ve fiyatlandırmalar da belli olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir