Galaxy A54 ile ilgili ortaya çıkan son gelişmelerde tasarımın Galaxy A23 ile benzediği ortaya çıktı. İşte detaylar.

Galaxy A54 ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Şirket her ne kadar Galaxy S23 serisine odaklanmış gibi görünse de amiral gemilerinin dışında farklı modeller de piyasaya sunulacak. Bu bakımdan önümüzdeki dönemlerde farklı modeller piyasaya sürülecek. Yakın zamanda Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy S23 serisine OnLeaks sayesinde ilk bakışı atmıştı. Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra olarak piyasaya sürülecek Galaxy S23 serisi kamera modülleri ve tasarımlarıyla dikkat çekmişti. Şimdi ise Galaxy A54’ün erken görüntüleri paylaşıldı. Görüntüler ise modellerin Galaxy S23’e benzemesi nedeniyle bir anda dikkat çekti.

İşte Galaxy A54 tasarımı

Galaxy A54
Galaxy A54

OnLeaks, amiral gemisi modellerle aynı kamera modülü kurulumuna sahip olan orta sınıf Galaxy A54’ün erken görüntülerini paylaştı. Galaxy A53 gibi dikdörtgen kamera adasına sahip olmayan yerin model, Galaxy S22 Ultra ve yaklaşan Galaxy S23 serisini andıran güncellenmiş tasarımıyla dikkat çekiyor. Arkadan bakıldığında, kamera modüllerinin etrafında yükseltilmiş bir kenarlık yok. Üçlü kamera kurulumuna sahip olan cihaz, tam olarak Galaxy S23’e benziyor. Galaxy A54, düz ekranı ve selfie çekimi için ortalanmış delikli tasarımı ile önden de Galaxy S23’e benzeyecek. Ancak amiral gemisi modelindeki gibi simetrik çerçevelere sahip değil. Sağ kenarda ses düğmesi ve güç düğmesi, alt kenarda ise USB-C bağlantı noktası mevcut.

OnLeaks, Galaxy A54’ün özelliklerini açıklamasa da, sızıntı cihazın 6.4 inçlik bir ekrana sahip olacağını ve 158.3 x 76.7 x 8.2 mm boyutlarında olacağını belirtti.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir