Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung tarafından 2020 yılında piyasaya sürülen  Galaxy A42 5G, Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesiyle yeni bir deneyim sunmaya başladı. 

Akıllı cep telefonu piyasasının başarılı isimlerinden Samsung, geçtiğimiz günlerde 2022 yılı henüz bitmeden 30’a yakın akıllı cep telefonun Android 13 güncellemesi alacağından söz etti. Bu anlamda çalışmalarını hızlandıran teknoloji lideri, orta segment kategorisinde yer alan cihazlarını güncellemeye devam ediyor. Söz konusu bu modeller arasında yer alan Galaxy A42 5G, Güney Kore’de Android 13 güncellemesi aldı. 

Galaxy A42 5G Andorid 13 güncellemesiyle yenilendi

Android 13 güncellemesi alan Galaxy A42 5G için A426NKSU2DVK2 yapı numarasıyla beraber kullanıcıların karşısında çıkıyor ve Kasım 2022 güvenlik yamasıyla beraber sunuldu. Buna ek olarak yeni güncellemenin, tüm cihaz sahipleri için kısa bir süre sonra kullanıma sunulması bekleniyor. One UI 5.0’dan söz etmek gerekirse, yeni sürüm daha fazla özelleştirme seçeneği, widget’lar için akıllı öneriler ve Bixby için yeni özellikler sunan yeniden tasarlanmış bir kilit ekranı özelliğiyle beraber geliyor. 

Söz konusu bu yeni sürüm ile beraber Galaxy A43 5G, 2023’ten önce Android 13 desteği özelliğine sahip olan 40’tan fazla Galaxy cihaz arasında bulunuyordu. Bu sayede Samsung’un güncelleme takvimi ile doğru orantılı ilerliyor. Gelecek günler içerisinde birden fazla orta segment cihazın yeni sürüm ile güncellenmesi bekleniyor.

OPPO Find N2 Flip’in tasarımı ortaya çıktı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir