Samsung Galaxy A33 için paylaşılan son raporlarda, telefonların render çalışmaları sızdırıldı.

Samsung 2021 yılının Ocak ayı itibari ile Galaxy A32 modelini piyasaya sunmuştu. Orta sınıf telefon segmentine yönelen yeni model, markanın bu konuda güçlü bir satış yapmasını desteklemiş ve böylece önemli bir gelir elde edilmesini de sağlamıştı. Şimdi ise 2022 yılına girilmesi ile birlikte modelin yeni serisi piyasaya sunulmak için hazırlık aşamasında. Samsung cephesinden gelen son sızıntılarda Galaxy A33 modelin render çalışmaları açığa çıkarıldı. Yeni modelde çok büyük bir tasarım değişikliği ve özellik beklenmese de özellikle arka kapaktaki kamera modüllerinin yerleşimi ve 3.5 mm ses jakının kullanılmayacak olması, telefonun yeni modeli ile dikkat çekmesini sağladı.

Galaxy A33 özellikleri neler?

Galaxy A33 için paylaşılan raporda telefonun tasarımlarının yanı sıra pek çok özelliğine dair bilgiler paylaşıldı. Buna göre telefonda 6,4 inç diyagonal ve FullHD + çözünürlüğe sahip bir Infinity-U ekran kullanılacak. Super AMOLED panel ile daha iyi bir kullanım sunacak olan Samsung, aynı zamanda parmak izi tarayıcısını da ekran altına gömecek. Böylece orta sınıf bir telefon için daha iyi bir kullanımı hedefleyen şirket, önceki modele karşı da önemli bir geliştirmeyi kullanıcılarına sunacak.

Telefonların sağ tarafında ses açma ve kapama düğmesi, karşı tarafında ise çift SIM kart yuvası yerleştirilecek. Tek SIM kart kullanımlarında ise SIM’e ek olarak microSD kart kullanılması da mümkün görünüyor. Alt kısımda ise USB Type C bağlantı noktası, mikrofon ve hoparlör bulunuyor. Ancak bir önceki modele karşı bu bölümde de önemli bir değişim var. Bir önceki modelde 3.5 mm kulaklık jakı kullanılırken, yeni model ile birlikte böyle bir teknolojiye destek vermeyeceğini net bir şekilde gösteren Samsung, bu alanda yaşanan trende ayak uydurmuş gibi görünüyor. 

Telefon için paylaşılan diğer detaylarda ise telefonun boyutlarının 159,7 x 7,4 x 8.1 mm olacağı, siyah, beyaz, mavi ve turuncu olmak üzere 4 farklı renkle sunulacağı belirtildi. Yeni modelin 2022 yılının Ocak ayı itibariyle piyasaya sunulması bekleniyor. 

Sızdırılan render çalışmaları ise şöyle;

Samsung Galaxy A33 fotograflari sizdirildi sert tasarim hareketleri yok 25
2 16

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir