Samsung’un piyasaya süreceği yeni Galaxy A33 modeli, 8 GB RAM ve 5G desteği ile Geekbench’te görüldü. Cihaz daha önce de Google Play Console sertifikasyon sürecinde görünmüştü. Geekbench raporlarının ortaya çıkmasının ardından cihaz için pek çok detay netlik kazandı. Aynı zamanda Geekbench sonuçlarında cihazın nasıl bir performans sunacağına yönelik de ilk bilgiler geldi.

Galaxy A33 Geekbench sonuçları neler gösteriyor?

Samsung Galaxy A33 5G, sertifikada SM-A3360 model numarasına sahip. Tek çekirdekli bölümde 727, çok çekirdekli bölümde 1852 puan alan Galaxy A33, Exynos 1200 işlemci ile görüldü. Samsung’un kendi işlemcisi ile desteklediği A33 modelini 8 GB RAM ile güçlendirilmiş olması ise telefonun iyi bir performans sunacağını şimdiden gösteriyor.

Galaxy A33

Daha önce gündeme gelen iddialarda Samsung’un kendi işlemcileri yerine Dimensity 720 kullanacağı belirtilmişti. Ancak sızdırılan yeni rapor ile birlikte böyle bir durumun olmadığını görüldü. Telefonda raporda yer almasa da Android 12 işletim sisteminin kullanılması ve Samsung’un One UI 4.0 güncellemesi ile kullanıcılara sunulması bekleniyor. 6.4 inçlik ekranda su damlası çentikli bir panel yer alıyor.

Daha önce yapılan sızıntılara göre telefonda 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açı sensör, 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü bulunuyor. Dörtlü arka kamera kurulumu 25W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh batarya ile telefon piyasada beklentilerin üzerinde bir performans sunabilir. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir