Samsung önümüzdeki günlerde A ve M serisinde orta bütçeli akıllı telefonlarını piyasaya sürecek. Yeni telefonlar için son hazırlıklar yapılırken, telefonlar SDPPI Endonezya sertifikasyon web sitesinde görüldü.  Sertifikasyon sitesinde Samsung’un piyasaya sürmeye hazırlandığı 4 model yer aldı. Samsung Galaxy A23, Galaxy M23 5G, Galaxy A33 5G ve Galaxy M22e 5G olarak adlandırılan yeni modeller için bazı detaylar açığa çıktı.

test

Galaxy A23, M23 5G, A33 5G ve A22e model numaraları belli oldu

“SM-A235F” model numaralı Samsung Galaxy A23, “SM-M236B” model numaralı Samsung Galaxy M23 5G, “SM-A336B” model numaralı Galaxy A33 5G ve son olarak “SC-56B” model numaralı Galaxy A22e 5G raporlarda tespit edildi. 4 modelden 3 tanesi Samsung’un 5G planlaması dahilinde piyasaya sunulacak ve daha uygun bütçeli 5G piyasasında yeni seçenekler olarak satışa çıkacak. Yeni telefonlardan sadece A23 4G desteği ile piyasada yer alacak.

Telefonlarda model numarası dışında şu an için hiçbir detay paylaşılmamış durumda. Ancak geçtiğimiz dönemlerde yapılan sızıntılarda Samsung Galaxy A35 5G modelinin 25 watt hızlı şarj desteğine sahip olacağı belirtilmişti. 5000 mAh batarsya kapasitesine sahip olacak olan telefonda üstelik MediaTek Dimensity işlemcili modellerinden birisi kullanılacak. 

Yapılan yeni sızıntılar ile birlikte telefonlar için sürecin oldukça kısaldığı görüldü. Samsung’un yeni bir tanıtım ya da telefonlar ile ilgili daha fazla sızıntı gündeme gelebilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir