Fotoğraf arka planı pratik olarak nasıl kaldırılır, fotoğraf arka planı kaldırma siteleri nelerdir? Sizin için fotoğraflarınızın arka planını hızlıca kaldırabileceğiniz siteleri derledik.

Sahte fotoğraf bulucu hizmetler

Görsel tasarlarken en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri görselin arka planını kaldırmaktır. Birçok kullanıcı bu işlemi gerçekleştirmek için bir kısayol arıyor. Bu işlem profesyonel programlar aracılığıyla yapılabilir. Ancak, bunu program aracılığıyla yapmak zordur. Bu programların çoğu büyük dosya boyutlarına sahip ücretli programlar olduğundan, fotoğraflarınızın arka planını kaldırmak için bu programlar hakkında biraz bilgi sahibi olmanız gerekir.

Photoshop ve Illustrator, en popüler tasarım programları arasındadır. Bu programlar gerçekten profesyonel programlar olduğu için arka planı buradan kaldırmak istemeyebilirsiniz. Bir görüntüden arka planı kaldırmak için alternatif siteler vardır. Bazıları ücretsiz, diğerleri ücretli. Peki bu ücretsiz fotoğraf arka planı kaldırma siteleri nelerdir?

İşte fotoğrafların arka planlarını silebileceğiniz ücretsiz siteler

  • Adobe Express
  • Arka Plan Kaldırma
  • Zyro
  • PIXLR
  • PhotoScissors

Adobe Express

Günümüz bilgisayarlarına yüklenen uygulamalar artık tarayıcı üzerinden işlenmeye başlıyor. Bunun açık bir örneği, büyük dosya boyutlarına ve sistem gereksinimlerine sahip oyunları cihazlara yüklemeden bir web sitesinde oynamaktır.

Photoshop’ta yapacağınız birçok görevi de bu web sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından beğeniyle kullanılan bu siteler tamamen ücretsizdir.

Arka Plan Kaldırma

Fotoğraf arka planını başarıyla kaldıran bu web sitesi ücretsizdir ve çok pratik bir arayüze sahiptir.

Zyro

Arka plan kaldırma, profesyonel programlarda uzun zaman alabilir. Bir görüntünün arka planını hızla kaldırabilir ve Zyro web sitesi aracılığıyla yükleyebilirsiniz.

PIXLR

Arka plan görüntülerini birkaç saniyede kaldıran web sitesi, silinen arka plan görüntülerini ücretsiz ve hızlı bir şekilde cihazınıza indirmenize olanak tanıyor.

PhotoScissors

Listemizdeki son fotoğraf arka plan temizleme sitesi olan PhotoScissors, diğer tüm web siteleri gibi kullanıcı dostu bir uygulamaya sahiptir. Birkaç saniye sonra, arka planı olmayan bir görüntü elde edebilecek ve cihazınıza indirebileceksiniz.

Sizin fotoğrafların arka planını kaldırmak için kullandığınız başka bir web sitesi var mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir