teknoloji dünyasının lider isimlerinden Microsoft’un mobil platformlar için kullanıcıların beğenisine sunduğu yarış oyunu Forza Street hakkında üzücü bir haber geldi. Söz konusu bu heyecan verici oyun ilkbaharda kullanıma kapatılıyor. 

Yayıncılığı ve geliştiriciliği Microsoft Corporation tarafından yapılan yarış oyunu Forza Street’ten oyuncular için üzücü bir haber geldi. 

Instagram, kişisel paylaşım alanını yakında yenileyebilir

Forza Street son buluyor

Geçtiğimiz saatler içerisinde yapılan araştırmalara göre Forza serisinin mobil oyunu Forza Street, 2022 yılının ilkbahar ayında kapatılacak. Oyunun kapatılması hakkında şu an için net bir açıklama yapılmadı. Oyunun gelen son güncellemesi ile beraber de oyun içi satın alımlar da kapatılmış durumdadır. Turn 10 Studios’un baş tasarım direktörü Andy Beaudoin, söz konusu bu kararı verirken çok zorlandıklarını açıklarken bundan sonraki süreç içerisinde teni Forza deneyimlerine odaklanacaklarını belirtti. Forza Street maalesef ki Forza markasının oyununa yakın herhangi bir oyun geliştirilmedi ve oyuncular tarafından da oldukça eleştirildi. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zaman içerisinde daha verimli bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir