Fortnite etkinliği kapsamında Cabbage Carts bulma görevi oyunda büyük bir hareketlilik yarattı. İşte o noktalar…

Dünyanın en popüler oyunlarından Fortnite yeni bir etkinlikle oyuncuları karşıladı. Haritanın çeşitli noktalarında bulunan lahana arabalarını ya da orijinal adıyla Cabbage Carts’ları bulmak zorunda olan oyuncular tüm görevleri yerine getirerek ödüller kazanabiliyor. Geniş haritada farklı noktalarda yer alan bu Cabbage Carts için zorlanıyorsanız rehberimizden yararlanabilirsiniz.

Cabbage Carts’lar Nerede?

Fortnite ve Avatar: Son Hava Bükücü ortaklığı ile oyuna eklenen yeni etkinlikte, büyülü güçlerin kullanılması noktasında da yenilik var. Oyuncular yeni güncelleme sonrasında savaş oyun modunda elementlerin bükme yetenekleri kullanılabiliyor. Etkinlik dahilinde üstelik çeşitli kostüm gibi içerikler de mağazada yer almaya başladı.

Cabbage Carts’ları bulan oyuncuların ise bunları bulduktan sonra yok etmesi ve bir sonraki aşamaya geçmesi gerekiyor. Bulunan her Cabbage Carts için ilerleme kaydedilirken ödüller de kazanılıyor.  Üstelik bu lahanalar oyuncular için sağlık kazandırdığından dolayı oyunda avantaj sağlıyor. Etkinliğe ücretli ve ücretsiz olarak katılabilecek oyuncular, ücretli seçenekte çok daha değerli ödüllere erişim sağlayabiliyor.  2 Mayıs’a kadar devam edecek etkinlik kapsamında bulunacak noktalar şöyle;

Fortnite'da Cabbage Carts’ları Bulabileceğiniz Yerler
Fortnite’da Cabbage Carts’ları Bulabileceğiniz Yerler

Fortnite’ta bir maça başlarken yanına gidebileceğiniz toplam 26 Lahana Arabası var. Ancak, Su ve Toprak Çakrası Toph temalı görevi tamamlamak için yalnızca birini yok etmeniz gerekir. Birini bulduğunuzda, kazmanızı alın. Parçalara ayırmak için iki kez vurun. Dört lahana çıkacaktır. Bu da Toprak Çakra mücadelesini hemen tamamlamanızı sağlar.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir