Fortnite severler için dün akşam çok keyifsiz geçti. Fortnite sunucuları çöktü. Oyuna dünya çapında uzun saatlerdir erişim sorunları yaşandı.

2017 senesinde oyun severlerin karşısına çıktığından beri en popüler Battle Royale oyunlarından biri olmayı başaran Fortnite, dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip. Ancak bu akşam bu oyuncular için tatsız bir büyüme yaşandı. Fortnite sunucularında yaşanmış olan bir sıkıntı nedeniyle oyuncular oyuna uzun saatlerdir erişim sorunları yaşıyorlar. Dünyanın farklı bölgelerinden gelen bildirimlere göre, oyuncular oyuna giriş yapamıyordu. Çok geçmeden Fortnite ekibinden bir açıklama geldi.

Fortnite sunucuları çöktü

Resmi Twitter hesabından açıklama yapan ekip şunları yazdı;

“22:00 – Giriş, bağlantı ve diğer sorunları araştırıyoruz. Sorunlar çözüldüğünde sizi güncelleyeceğiz.”

“00:00 – Fortnite şu anda kullanılamıyor ve biz bir sorunu araştırırken oyuncular giriş yapamıyor. Hizmetleri tekrar çevrimiçi duruma getirmek için bir çözümümüz olduğunda daha fazla bilgi sağlayacağız.”

Edge Fortine 2.Sezon’un yeni haritasında neler değişecek?

“02:00 – Fortnite’ı tekrar çevrimiçi hale getirecek ve herkesin sabrını takdir edecek bir düzeltme üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Fortnite oyun sunucuları şu anda çevrimdışı, biz kararlılık sorunlarına bir çözüm araştırıyoruz ve daha fazla bilgi mevcut olduğunda başka bir güncelleme sağlayacağız.”

Yekililer sorunun neden kaynalandığı yönünde bir açıklama yapmadı ancak bağlantı sorunu uzun bir süre devam etti. Sorun yaklaşık 05:00 sularında çözüldü. Sorunun çözüme ulaştırıldığı Fortine Status hesabından duyuruldu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Fortnite oyun sunucuları tekrar çevrimiçi ve Winterfest devam ediyor! Bu sorunları çözmek için çalışırken herkesin anlayışı için teşekkür ederiz ve önümüzdeki hafta kaybettiğiniz zamanı telafi etmenize yardımcı olmak için ne yaptığımız konusunda daha fazla ayrıntıya sahip olacağız.

Bu tweet üzerine hediyesini açan ama görüntüleyemeyen oyuncular için de şu açıklama geldi;

Tüm hediyelerinizi zaten açtınız, ancak hala açılacak fazladan bir hediye görüyor musunuz? Sıkı durun, bunun üzerinde çalışıyoruz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir