Edge Fortine 2.Sezon'un yeni haritasında neler değişecek? - Haberler - indir.com

Edge Fortine 2.Sezon'un yeni haritasında neler değişecek?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-30 10:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

En popüler Battle Royale oyunlarından birisi olan Fortnite, gelişmeye ve yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Sadece PUBG Mobile değil, şimdi ise Fortnite için yeni sezon detayları belli olmaya başladı. Oyuna 20 Şubat tarihinde gelecek olan yeni güncelleme ile beraber dahil olacak yeni harita ortaya çıktı. Güncellemeyle beraber oyunun haritası tarafından büyük ve önemli değişiklikler olacağı bekleniyor. Geçtiğimiz yılın son döneminde oyun içerisinde dünyanın en büyük oyun etkinliklerinden birisi yaşanmış ve 1.sezon 2.bölüme geçiş yapan Fortnite, tüm dikkatleri üzerine toplamıştı. Şimdi ise oldukça uzun süren ilk sezon sonrasında oyuncular merakla 2.sezonu bekler oldular. Şimdi ise 2.sezonun oldukça geliştirilen ve yenilenen oyun haritası ortaya çıktı.

Fortnite 2.sezon 2.bölüm haritası belli oldu

Fortnite'ta yılbaşı ağacı kostümü nasıl elde edilir?Fortnite'ta yılbaşı ağacı kostümü nasıl elde edilir?

Epic Games, geçtiğimiz gün ile beraber yapmış olduğu duyuru ile beraber 2.Bölüm: 2.Sezon’un 20 Şubat tarihinde resmi olarak geleceğini duyurmuştu. Bu durum ile beraber 2.bölüm 1.sezonun oldukça uzun sürdüğünü açıklayan Epic, yeni güncellemenin hazır olduğunu ve 2.sezonda Unreal Engine’in Chaos adlı fizik motoruna geçiş çalışmalarının devam ettiği belirtiliyor. Yeni güncelleme içeriğine dair bilgiler de sızdırılmaya devam ediliyor. Bir Twitter kullanıcısı tarafından sızdırılan yeni sezon görseline göre 20 şubatta güncelleme ile beraber yeni haritanın görünümünü ortaya seriyor.

Görsele göre adanın sağ üst köşesi mor bir sis içerisinde yer alıyor. Diğer yandan Bereketli Bataklık bölümü ise çeşitli geliştirmelere sahip olmuş gibi gözüküyor. Bu kapsamda yeni sezonda nasıl bir hikaye yaşanacağı oldukça merak ediliyor. Ancak söz konusu görselin bir sızıntı olduğunu ve Epic Games’in 20 Şubat tarihinde sunacağı güncelleme ile beraber bambaşka bir harita sunabileceği olasılığı da bulunuyor. Bakalım Fortnite’ın 2.sezonu kullanıcıları ne derece tatmin edecek göreceğiz.  


Fortnite 2019 yılında rekor gelir elde etti!Fortnite 2019 yılında rekor gelir elde etti!
Oyun sektöründe bir ilk! Fortnite büyük bir adım attı!Oyun sektöründe bir ilk! Fortnite büyük bir adım attı!

PAYLAŞ