KOBİ’lerin finansal planlamalarını ve maliyet yönetimlerini dijitalleştirmelerine yardımcı olan Finway, Seri A turunda 9,2 milyon avroluk yatırım aldı. Capital 49 tura katılan ForceOverMas, Paul Forster ve BTOV Partners tarafından yönetildi. 

Finway yatırım aldı

Münih merkezli Fintech platformu, mevcut finansal araçları, fatura ve muhasebe iş akışlarını, giderleri ve seyahat yönetimini içeren tek bir merkezi platformla değiştiriyor. Bu, KOBİ’lerin çok sayıda zaman alan ve hataya açık manuel işlemleri ortadan kaldırmasına olanak tanır. Finway, akıllı ve dijital iş akışları aracılığıyla ödenecek tüm hesapları kolaylaştırır.

400’den fazla müşteriye sahip oldu ve bu da onu Almanya’daki en hızlı büyüyen B2B Fintech platformlarından biri haline getirdi

Girişim, lansmanından bu yana DACH bölgesinde MILES Mobility, Alasco ve Recup dahil 400’den fazla müşteriye sahip oldu ve bu da onu Almanya’daki en hızlı büyüyen B2B fintech platformlarından biri haline getirdi. Finway’in kurucusu ve CEO’su Jennifer Dussileck şunları söyledi: “B2B’de Fintech’in potansiyelini gören hırslı ve başarılı yatırımcıların desteği bizi heyecanlandırıyor. Gider yönetimi değiştiği için verimli ve otomatik gider yönetimine duyulan ihtiyaç hiç bu kadar büyük olmamıştı.

Bu, Finway’in her KOBİ’de verimli, sorunsuz ve sorunsuz finans süreçleri  Finway’in her KOBİ için verimli, sorunsuz ve sorunsuz finansal süreçler vizyonumuz doğrultusunda büyümeye ve ilerlemeye devam etme zamanı olduğundan, Finway’in devam eden ve giderek daha önemli hale gelen ekonomik zorlukların ön saflarında yer aldığını” dile getirdi.

Bu yeni yatırım, platformu daha da geliştirmek için kullanılacak

2020 yılında Csaba Krümmer, Jennifer Dussilecki ve Philipp Rieger tarafından kurulan finway, KOBİ’lerin finansal süreçlerinde devrim yaratmayı hedefliyor. Amacı, finans ekibinin şirketlerdeki rolünü yeniden kazanmasını ve eski karmaşık finansal yönetim yerine stratejik büyümeye odaklanmasını sağlamaktır. 

Finway, Seri A turunda 9,2 milyon Euro’luk bir yatırım aldı. Daha önceki yatırımcılar btov Partners ve 10x Group da bu tura katıldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir