FIFA 22’de yer alacak kariyer modu için yeni detaylar paylaşıldı. Kullanıcılar kariyer modunda kendi özel takımlarını oluşturabilecek.

FIFA 22 futbol tutkunları için uzun zamandan beri beklenti yaratan oyunlardan birisi. Yeni versiyonu ile birlikte oyun motorunda yapılan değişiklikler, bugüne kadarki en gerçekçi ve en yeni futbol deneyimini kullanıcılara sunacak. Ancak FIFA 22 ile birlikte oyunda yaşanacak tek değişiklik, oyundaki mevcut yenilikler olmayacak. Yapılan son paylaşımlarda özel kariyer moduna sahip olacağı belirtilen FIFA 22, kullanıcıların kendi özel takımlarını oluşturarak zorlu bir oyunda mücadele etmesine imkan tanıyacak. 

FIFA 22 Yeni Özellikleriyle Neler Sunacak?

Menajer kariyer modu seçildiği zaman, FIFA 22’da oyuncuların kendi kadrolarını oluşturabilmesine imkan tanınacak. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar takımlarını özel isimler ile adlandırılabilecek, iç saha ve deplasman formalarını değiştirebilecek, stadyumu özelleştirebilecek ve oyuncularına takma isimler takabilecek. Bu bakımdan FIFA 22 içerisinde tamamen özel bir takım ile mücadele etme şansı bulacak oyuncular için bu yenilik kuşkusuz oyunda daha fazla dikkat çekecek.  Üstelik oyunda yer alan yıldız puanlama özelliği özel takımlarda da geçerli olacak. Yıldız puanı 5 üzerinden verilecek ve oyuncuların genel kalitesinin de belirlenmesini sağlayacak. Kulüp yönetimi beklentilerinin de bu yıldız puanına göre şekilleneceğini unutulmaması gerekiyor. Bu nedenle beş yıldızlı bir takımın ligi kazanması istenirken, 1 ya da 2 yıldıza sahip bir takımla küme düşülmemesi yeterli olabilecek.

Üstelik kariyer modundaki yenilikler bunlarla da sınırlı değil. Kariyer modundaki özelleştirmeler, neredeyse oyundaki tüm detayları kapsıyor. Takımın ortalama yaşı, başlangıç transfer bütçesi gibi tüm ayarlamalar yeni modda desteklenecek. EA, mevcut değişimin ve yeniliklerinin sinyallerini önceki versiyonlarda kullanıcılara sunmuştu. Özellikle oyuncuların farklı takımlara yerleştirilebilmesi ile birlikte farklı bir oyun deneyimi sunmaya başladığı FIFA serisinde, bugüne kadar belirtilen özellikler gibi tam bir kontrol sahip olunmamıştı. Bu bakımdan FIFA 22 ile birlikte yapılacak mevcut yenilikler, oyun içinde yepyeni bir oyun deneyiminin yaşanmasını sağlayacak. Standart modlar ve mücadelelerini dışında oyuncuların tüm detayları ile şekillendirebileceği takımı üzerinden yapacağı mücadeleler, kuşkusuz çok daha heyecan verecek ve oyuna yepyeni bir boyut katacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir