Çıktığı günden itibaren herkesin gönlünde taht kurmayı başaran oyun Fallout New Vegas Ultimate Edition, oyun severleri gizem dolu bir maceraya sürükledi. Günümüz oyunları ile kıyaslandığı zaman grafik açısından biraz sönük kalan Fallout New Vegas Ultimate Edition, her şeye rağmen gizemli bir maceranın içerisine sokmayı başarıyor. Oyunun en önemli yanı ise Fallout: New Vegas Hardcore modu. Bu moda göre insan gibi yaşamanız gerekiyor. Yol arkadaşlarınız ise en ufak hatalarında ölüyor. Aynı zamanda oyunda susuyor ve acıkıyorsunuz. Şayet bu ihtiyaçlarınızı gidermezseniz açlık ve susuzluk hareketlerinizi etkiliyor. Uykusuzluğunuza ve açlığınıza iyi gelen şeyler ise az olduğu için bunu iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Fallout New Vegas Ultimate Edition oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde sırlanıyor;

Windows XP / Vista 1GB Sistem RAM (XP) / 2GB Sistem RAM (Vista) 2.4 Ghz İntel Pentium 4 veya eşdeğer işlemci 256MB RAM ile Direct X 9.0c uyumlu ekran kartı (NVIDİA 6800 veya daha iyisi / ATİ X850 veya daha iyi)

Fallout New Vegas Ultimate Edition oyunun tavsiye edilen sistem gereksinimi ise şu şekilde sıralanıyor;

İntel Core 2 Duo işlemci 2 GB RAM Sistem 512MB RAM (NVIDİA 8800 serisi, ATİ 3800 serisi) ile X 9.0c uyumlu ekran kartı NvidiaDirect

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir