Bethesda, Fallout 76’da heyecan verici bir yıla hazırlanıyor. Oyuncular, 2022 boyunca pek çok etkinlikle oyun deneyimlerini kişiselleştirecekler.

Bethesda, Fallout 76’da heyecan verici bir yıla hazırlanıyor. 2022 boyunca oyuncular, bu bahardan itibaren Invaders From Beyond güncellemesiyle yeni bir içerik türü deneyimleyecekler. Yaz aylarında, Metalinizi Test Edin güncellemesinde oynanabilecek çeşitli genel etkinlikler yer alacak. sonbaharda Oyuncular yeni bir yolculukta Appalachianların ötesine Pitt’e seyahat edecekler. Nuka-World’s Journey Roadshow, bu kış Appalachia’ya geliyor ve yeni bir halka açık alan etkinliği, yeni ganimetler ve daha fazlasını içeriyor. İşte daha fazla ayrıntı.

Fallout 76 2022 programı belli oldu

fallout 2022 yol haritasi

Sonunda mevsimlerle dolu yeni bir yıl. Bu, C.A.M.P.’yi süslemek için daha fazla silah, ekipman ve eşya anlamına gelir. Bu yıl Fallout 76’ya gelecek her şeyi öğrenmek için okumaya devam edin. Yeni yama, Invaders From Beyond adlı yeni bir mevsimsel etkinlikle hızla yaklaşıyor. Oyuncular, harita boyunca bu etkinlikte UFO’lar ve uzaylılarla karşılaşacaklar.

İstilacıları yenin ve “araştırmalarını” tamamlamadan önce yerleştirilen beyin sifonlarını yok edin. Bu yama ayrıca S.C.O.R.E. Günlük ve haftalık görevler için. Kazanma Potansiyeli, CAMP Binaları için yeni ayarlar, PvP değişiklikleri, VATS devre dışı ve efsanevi yetenekler dahil olmak üzere Fallout Worlds’e birçok iyileştirme ve değişiklik getirecek. Metalini Test Et güncellemesi üç yeni genel etkinlik içerecek: Metalini Test Et, Tahliye Bildirimleri ve Ay Kampı.

Fallout 1st üyeleri, özel görevler, artırılmış S.C.O.R.E kazançları ve özel sıralamalar gibi sıralama iyileştirmelerinden yararlanacak.

Expeditions: The Pitt çıktığında, Fallout 76 oynamanın yepyeni bir yolu ile tanışacaksınız. Whitespring’deki yeni bir merkezden erişilebilen Expedition, oyuncuları ilk kez Appalachian’ların önüne geçirecek. Bu güncelleme ayrıca oyuncuların yeni ödüller kazanabilecekleri bölge dışında tekrar eden görevleri, görev katılımcıları ve diyalog ağaçları olan yeni NPC’lerle tanışma fırsatı ve ilk olarak The Pitt in Fallout 3’te görülen düşmanca hileleri de getiriyor.

Fallout 76, hayatta kalma oyunu son güncellemesi ile PC’ler için hazır bir halde.

Sonunda, bir çöl girişimcisi Nuka’nın turunu savaş öncesi dünyaya çevirdi. Bu tur, Appalachia’nın Ash Heap bölgesine odaklanıyor. Bu güncelleme ile oyuncular Public Bass Etkinliği de dahil olmak üzere yeni Herkese Açık Etkinliklere katılabilecekler. Av toplayın, bölgeyi keşfedin ve tur hakkında daha fazla bilgi edinmek için yeni NPC’lerle etkileşime geçin.

Peki oyuna bu sene gelecek yenilikler hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Oyunu başarılı buluyor musunuz? Oyun hakkındaki fikirlerinizi ve önerilerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir