Fallout 76, hayatta kalma oyunu son güncellemesi ile PC'ler için hazır bir halde. - Haberler - indir.com

Fallout 76, hayatta kalma oyunu son güncellemesi ile PC'ler için hazır bir halde.

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 18:25:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Fallout 76, geliştirildiği günden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başaran heyecan verici bir hayatta kalma oyunudur. Görsel zenginliği ve hikaye tabanlı bir şekilde tasarlanmış olması sizi sürükleyici bir hikaye içerisinde zaman geçirmeye davet ediyor. En son gelen güncellemesi ile PC'ler için hazırlanan Fallout 76 oyunu 14 Kasım 2018 tarihinde oyunseverler ile buluşmuştur. Oyun ilk tasarlandığında oyuncuları memnun etmemiştir. Yaşanan bir çok sıkıntı sebebiyle oyuncular Fallout 76 dünyasında zevk alamıyordu. Fakat güncellemeler doğrultusunda oyun baştan yaratılmış olup oyuncuların isteklerini karşılamayı başarmıştır. 

Bethesda, Fallout 76'yı duyurdu!Bethesda, Fallout 76'yı duyurdu!

Fallout 76 Artık PC'lerde de Yerini Alıyor

Fallout 76 büyük bir harita üzerinde arkadaşlarınızla mücadele edeceğiniz nefes kesen bir hayatta kama deneyimi yaşamanıza imkan tanıyor. Oyunu kaybettiğinizde kazandığınız ödülleri ve eşyaları kaybetmeyeceksiniz. Daha sonra tekrar giriş yaparak performansınızı geliştirebilirsiniz. Rakip birliklere karşı geleceğiniz Fallout 76 oyununda rakip birliklere karşı gelmek adına kendi güvenlik sisteminizi inşa edecek, evlerinizi yükseltecek ve bunun yanı sıra savunma sisteminizi de geliştirerek güç faktörlerinin sahibi olacaksınız. Maceranın her hali ile karşılaşacağınız Fallout 76 dünyasında savunma sisteminizi ne kadar güçlü hale getirirseniz o kadar başarılı olursunuz. Hayatta kalma taktikleri doğrultusunda ilerleyeceğiniz Fallout 76 oyununda arkadaşlarınızla da oynama imkana sahipsiniz. Fallout 76 dünyasında her oyuncu bir koda erişebilecek ve ardından arkadaşlarının kodları ile kendi kodunuzu birleştirdiğiniz taktirde düşmanlarınıza karşı kullanacağınız güçlü bir nükleer tesis inşa edeceksiniz. Bu sayede düşman birliklerine karşı her zamankinden daha büyük başarılar ede edebilirsiniz. Maceracı ruhunuzu Fallout 76 oyununu bilgisayarınızda oynayarak ortaya çıkarabilirsiniz. 

Fallout 76 ile Bilgisayarınızda Hayatta Kama Deneyimi Yaşayın

Bethesda tarafından yayınlanan Fallout 76, 2019 yılında yaptığı v1.0.4.13 güncellemesi ile PC'lerde oynanabilir bir hal aldı. Birbirinden farklı oyun sahneleri, gelişmiş oyun özellikleri ve hayatta kalma taktiklerinin ön plana çıktığı Fallout 76 dünyasında çok daha kaliteli vakit geçirmek isterseniz bilgisayarınızda da sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. PlayStation 4 ve Xbox One için özel olarak hazırlanan güncelleme de yakın zamanda yerini alacaktır. Bu güncelleme sayesinde de oyunda bir çok radikal değişiklik yapılacak. Düşman birlikleri, kazanılacak eşyalar, çeşitli meydan okumaları, hata iyileştirmeleri, etkinlikler ve daha bir çok değişiklik ile karşılaşacaksınız. 

v1.0.4.13 güncellemesi ile gelen değişiklikler oyunu ilk zamanlarına göre çok daha kaliteli bir hale getirmiştir. Bu içeriklerin her birini değerlendirerek bilgisayarınızda heyecan verici bir mücadele deneyimi yaşayabilirsiniz. Silahların yükseltme sistemi sayesinde arenada karşınıza çıkan düşman birlikleri ile çok daha kolay bir şekilde uğraşacaksınız. Gelişmiş oyun özellikleri, sıradışı oyun sahneleri ve yüksel kalitede olan içerikleri sayesinde Fallout 76 oyununda nefes kesen anlar yaşayacaksınız. Bu eğlenceli hayatta kalma oyununda karakterinizi yükseltmelerini yapın, yeteneklerini geliştirin ve oyunun kazananı olmak adına taktiksel bir şekilde ilerleyin. 

 

 




Fallout 76 iddialı geliyorFallout 76 iddialı geliyor
Fallout 76'nın oynanışına dair yeni bilgiler geldiFallout 76'nın oynanışına dair yeni bilgiler geldi
Fallout 76 sistem gereksinimleriFallout 76 sistem gereksinimleri

PAYLAŞ