Microsoft’un Skype servisine ve Google’ın da Translate servisine getirdiği anlık çeviri özelliği, yakın bir zamanda Facebook Messenger‘a da gelecek. Sistem gönderilen sesli mesajları karşı tarafa kendi dillerinde yazılı olarak gösterecek.

Facebook Messenger‘a gelecek olan anlık çeviri özelliği, gönderilen sesli iletileri karşı tarafa kendi dilinde yazılı olarak gösterecek. Gönderilen mesajı analiz edecek olan bu özellik otomatik olarak kelimeleri tanımlayacak ve ardından yazı haline getirerek karşı tarafa iletecek.

Facebook Messenger

Facebook yeni özelliğiyle daha farklı kültür ve dile sahip olan insanların birbirleriyle rahat bir şekilde iletişim kurabilmelerini hedefliyor. Şimdilik kısıtlı sayıda Facebook kullanıcısına sunulan Facebook Messenger anlık çeviri özelliği üzerindeki çalışmalar halen devam ediyor.

Geliştirme çalışmalarının sonlanmasıyla birlikte yeni özelliğin daha farklı dillere ve daha fazla kullanıcıya sunulması bekleniyor. Henüz konuyla ilgili Facebook tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bazı kullanıcılar yeni özelliğin ekran görüntülerini sosyal ağlarda paylaşmaya başladılar.

Arkadaşlarınız ile sürekli iletişim halinde kalmanızı sağlayan sosyal mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger‘ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak mobil cihazınıza indirebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir