Facebook’un neden hata yaptığını merak ediyorsanız sizin için etkili ve çözüm odaklı bir yöntemimiz var.

Facebook giriş yapamıyor, neden kilitleniyor gibi sorularınız varsa, bu yazımızda sizin için Facebook giriş sorunlarını ele aldık. Hataların neden oluştuğunu sizlerle paylaştık ve ayrıca Facebook giriş sorunlarını çözmek için deneyebileceğiniz bazı etkili çözümleri sizle paylaştık.

Facebook gönderilerine yorum kısıtlama özelliği geldi

Facebook Mobil (iOS/Android) ve bilgisayarınızda bağlantı sorunlarına aşağıdaki çözümleri deneyebilirsiniz.

Facebook bağlanamıyor neden hata veriyor?

Facebook’un sunucuları kullanılamayabilir.
Kullanıcı adınızı ve şifrenizi yanlış girmiş olabilirsiniz.
Hesabınız devre dışı bırakılmış olabilir.

Facebook hesabınıza giriş yaparken yaşadığınız sorun Facebook kesintisinden kaynaklanıyor olabilir. Başka bir çözüm denemeden önce öncelikle “Facebook giriş sayfasına erişemeyen bir tek siz misiniz, Facebook çöküyor mu veya Facebook’a bağlanırken sorun mu var?” sorularına cevap bulmalısınız.

Facebook’un çökmesi veya bağlantı sorunları gibi soruların yanıtlarını bulmak için kullanabileceğiniz iki web sitesidir. Birincisi, tüm Facebook kullanıcılarının erişim sorunu yaşadıklarında açtığı Twitter.
Twitter arama bölümüne “Facebook” yazıp “Son” sekmesine giderek başka kullanıcıların da aynı sorunu yaşayıp yaşamadığını görebilirsiniz.

Downdetector’ı da kullanabilirsiniz

Facebook’a giriş yaparken bir hatayla karşılaşırsanız, bunun nedeni kullanıcı adı ve şifrenizi yanlış girmeniz olabilir. Lütfen Facebook’un bir yazım hatası veya yazım hatası nedeniyle sizi tanıyamayacağını unutmayın. Bu nedenle, bu gibi durumlarda, sorunun yanlış bilgilerin girilmesinden kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmelisiniz.

Facebook giriş sayfasında kes yapıştır özelliğini kullanarak bilgi giriyorsanız bu hata ile karşılaşmanız çok olasıdır. Karşılaşabileceğiniz bazı hatalar şunlar;

Lütfen Facebook girişlerinin büyük/küçük harfe duyarlı olduğunu unutmayın. Capslock tuşunun etkin olduğunu doğrulayın.

Facebook’a giriş yapamamanızın bir diğer nedeni de hesabın devre dışı bırakılmasıdır. Hesabınız devre dışı bırakılmışsa, giriş yapmaya çalıştığınızda “Facebook hesabınız devre dışı bırakıldı” mesajını göreceksiniz.

Facebook, uygunsuz içerik göndermek de dahil olmak üzere Facebook Kullanım Koşullarını ihlal eden kullanıcıları devre dışı bırakacaktır. Hesabınızın yanlışlıkla devre dışı bırakıldığını düşünüyorsanız, Facebook Yardım Merkezi’ni kullanarak hesabınızı etkinleştirebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir