Performans pazarlama uzmanı exmox, Çağlar Eğer’in CEO’su olarak atandığını duyurduktan kısa bir süre sonra, Hamburg merkezli şirket, çevrimiçi bir tüketici platformunun satın alınmasını teşvik etmek için iddialı bir genişleme planı başlattı.

exmox’dan önemli satın alma

empfohlen.de’nin satın alınmasının gerçekleşmesiyle birlikte exmox, iş modelini önemli ölçüde büyüterek dikkatleri üzerine çekti. Almanya’da ücretli çevrimiçi hizmetler sunan en büyük ve en kapsamlı platformlardan biri olan empfohlen.de, yaklaşık 3 milyon üreticisiyle beraber her ay 250.000’den fazla görevi tamamlıyor.

11 Kasım’da en çok indirim yapan alışveriş siteleri

exmox CEO’su ve CEO’su Çağlar Eğer şunları dile getirdi:

“empfohlen.de’nin satın alınması, büyüme stratejimiz için oldukça önemlidir. Önümüzdeki haftalarda ve aylarda, daha fazla satın almanın merkezi bir rol oynamasıyla, hedeflenen şirket gelişimini büyük ölçüde yönlendirmeye devam edeceğiz.”

Kayıtlı üyeler çevrimiçi anketlere, kullanılabilirlik testlerine, ürün testlerine ve diğer etkinliklere katılabilir ve platform üzerinden bağımsız olarak para kazanabilir. Kuruluşlar daha sonra kişisel ve finansal değere sahip yeni müşteriler yaratmak için müşteri anketleri, uygulamalar ve ürünler sunmak için platform içinde akıllı yönetim rehberliğini kullanabilir.

exmox’un Kurucusu ve COO’su Alper Eğer’de konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Çağlar Eğer, geniş kapsamlı uzmanlığı ve uzun süreli uluslararası bağlantıları sayesinde, CEO olarak görev süresinin başlangıcında, hedefli ve geleceğe yönelik bir şekilde iş alanımızı genişletmeyi etkileyici bir şekilde başardı. Satın alma, genişleme stratejimizde önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. Aynı zamanda, portföyümüzü özel ortaklarımıza daha da odaklanmış bir şekilde sunmamızı sağlıyor.”

empfohlen.de’nin Kurucusu Manuel Tolle de görüşlerini şu sözlerle dile getirdi;

“Satın alma yoluyla, platform teknik olarak büyümeye devam edebilir, sürdürülebilir bir şekilde oluşturulabilir ve – exmox’un uluslararası dağıtımı nedeniyle – gelecekte ek ülkelerde kullanıma sunulabilir. exmox’taki seçkin pazarlama uzmanları ve empfohlen.de’nin akıllı teknolojisi ile birlikte, Almanya’daki en etkili çevrimiçi pazarlama ajanslarından biri olma hedefine ulaşılabilir.”

Şirketin gelecek planları arasında, yeni içerik ve özelliklerle empfohlen.de’yi geliştirilmesi ve platformun ticarileştirilmesini küresel olarak genişletmek için ek kullanıcı ve ortak tabanlı ilişkilendirme modellerinin entegrasyonu yer alıyor.

Peki sizlerin bu konu hakkındaki görüşleri neler?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir